Den spirituella uppföljaren till Planescape: Torment väntar på dina pengar.

#inXile entertainment har lagt ut den spirituella uppföljaren till #Planescape: TormentKickstarter. Spelet går under namnet #Torment: Tides of Numenera och ska vara ett spel som andas allt det som gjorde föregångaren till vad det var. Det vill säga isometrisk vy, följeslagare och ett rpg som verkligen går på djupet.

Klicka för mer information

Torment is a single-player, isometric role-playing game.

You will play a single, specific character, though you will encounter optional NPC companions you may choose to include in your party.

The story-driven game will have a rich dialogue system and approach similar to that of Planescape: Torment.

The game will be developed in the Unity engine for PC (Windows), Mac, and Linux platforms.

The game will be available in English, French, German, Italian, Polish, Russian, Spanish.

The game will be distributed DRM-free. (You’ll be able to get it from Steam, and other DRM-free download options will be made available.)

Är du redo för lite nostalgi i en ny skrud? Sitter du och hoppar i din stol just nu?

Innan du skriver av dig kan du kolla på denna video signerad Chris Avellone.

Tack till farbrorwiwi, phi, Zanosuke för detta #nyhetstips!
Håller med. Folk som är negativt inställda till crowdfunding måste ha en jävligt fucked up syn på saken om dom samtidigt kan förhandsboka spel, utan att ha något som helst att säga till om i utvecklingen av spelet, där en stor del av pengarna går till... 06/03 Det är rätt kul att vissa anser detta inte är okej medan samma personer inte verkar se något som helst fel i att utgivare tar betalt för spel som inte ens släppts eller att man betalar för s.k säsong pass. Själv lägger jag bra mycket hellre pengar på... 06/03 Givet stöd - 50$ så man fick 2 spel på köpet! Hoppas de tar tid på sig och gör ett klockrent spel ! 06/03 Det här blir min första kickstarter jag stöttar. Helt galet att dom drog in över 700.000 på bara några timmar! 06/03 Bevisar väl mer än något annat att många fortfarande tror på Kickstarter. Måste vara rekord att få ihop en så stor summa på så kort tid. Edit: För att inte tala om antalet som donerat, nästan 20 000. Har inte spelat första spelet än men nu blir man ju... 06/03 Finansierat på 6 timmar. Inlägg av Fargo på Kickstartersidan http://www.kickstarter.com/projects/inxile/torment-tides-of-numenera/posts Många som gjort en shut up and take my money. :) 06/03 ... Och där var det i hamn! 06/03 ...och kickstarter-projekt har inte pågått i tre veckor, vad ville du ha sagt med det? 06/03 Kan inte mer än säga äntligen. tog en 45a för att få Wasteland 2 också 06/03 De har redan (under bara timmar) fått in över 700 000, av sina begärda 900 000. Grymt vilken support de får från fans som vill ha spel som är gjorda utan att vara styrda av vinstdrivande aktiebolag. 06/03
Skicka en rättelse