Håll hårt i hatten, katten och latten. Riot Games superpopulära moba-titel har nu uppnått hela fem miljoner simultana spelare. Schesus!

För lite mer än en vecka sedan var #Valve superglada över att #Dota 2 sprängt Steam-rekordet för simultana spelare med sina 297 000 lirare. #Riot Games rekord når dock bra mycket längre än så, då de superstolta låter meddela att spelet nyligen lirades av fem miljoner spelare. Samtidigt.

För att sätta det i perspektiv kan man säga att Dota 2 spelas av många, medan League of Legends spelas av jättejättejättejättejättejättejättejättejättejättejättejättejättejättejättejättemånga. Men nu behöver ni inte börja tjaffsa om vilket spel som är bäst, eller vilken community som är sämst. Om ni inte kan diskutera det konstruktivt, det vill säga.

Du kanske ligger på ett lågt skilltak =) Vänta tills du kommer upp i brackets.. det blir jobbigt när folk vet vad dom gör och comboar. 18/03 Tycka vad man tycka vill så är det ganska svårt att säga att Dota INTE är svårare att komma in i än LoL. LoL har mycket mindre du måste hålla reda på. Gällande items, skills. Allt i LoL är lätt att förstå, dock kan jag tycka att LoL är mycket svårare... 18/03 Jag ursäktar min felskrivning och den dispyt mitt inlägg gett upphov till. 18/03 Jag trodde jag skulle få läsa mycket underhållande "diskussioner" (läs: påhopp) i den här nyheten på grund av den rivalitet som många verkar känna mellan de olika MOBA-spelen. Men inte trodde jag att det skulle ske över "hur många människor finns det... 18/03 Och andra skulle säga mer eller mindre samma sak om CS. När de pratar om CoD tvivlar jag på att de menar de första spelen utan pratar om spelen efter del 4. Sedan skulle jag knappast kalla CS för ett svårt spel att lära sig och hur utmanande det är bero... 18/03 6 miljarder passerade vi ju redan när jag gick på högstadiet vilket är 11 år sen och jag tror inte de var i 9an dom sa de precis utan tror de var typ 7an lr 8an. Så är nog mycket troligt att vi är förbi 7 miljarder. 18/03 Jag klankar inte ner på folk som gillar LoL, om du har läst vad jag har skrivit så tycker jag att LoL är riktigt bra för PC gaming, att de finns så pass många spelare till PC. Jag har full respekt för folk som gillar LoL, har inte heller sagt att LoL... 18/03 Mhm men du däremot har en väldigt taskig attityd. Bara för att just DU inte gillar/uppskattar ett visst spel, så behöver du ju dock inte klanka ner på det så som du gör? Man kan ju faktiskt respektfullt diskutera saker utan att behöva bete sig som ett... 18/03 Sämsta videon någonsin. Han hade ju fan 0 koll på vad han snackade om. Det mesta han sa om LoL stämmer inte, och en del han sa om DOTA2 stämmer inte. Vilket skämt 17/03 Det finns tydligen jättejättejättejättejättejättejättejättejättejättejättejättejättejättejättejättemånga korkade personer. Skämt åsido, roligt att det går bra för riot! 17/03
Skicka en rättelse