Biowares superklassiker fyller jämnt och detta firas med en Ipad-release.

Ryktet visade sig stämma. #Star Wars: Knights of the Old Republic kommer att släppas på Ipad. Det är via amerikanska IGN nyheten når oss. Men det är inte genom en traditionellt uttalande, nej, sajten har redan recenserat titeln och förärar det finfina 8,8. Recensionen läser du här.

Något releasedatum eller pris är ännu inte utannonserat, men vi räknar naturligtvis med mer info inom kort från Ipad-versionen av rollspelsgiganten från 2003.

Tack till Bojkott för detta #nyhetstips!
Det här är verkligen ett utmärkt exempel på att grafik inte behöver betyda mycket! :) Körde som sagt aldrig detta spel när det var nytt (av någon märklig anledning eftersom jag verkligen gillar RGPs) . Men satan vad jag gillar det så här ett antal timma... 01/06 Finns ute på App Store nu! 75kr kostar det 31/05 kan det inte komma till android också :P 31/05 Alltid roligt att se vilken typ av diskussion som blossar upp i trådarna här. Jag tycker det verkar awesome, dock har jag ingen iPad och funderar inte på att köpa för tillfället. 30/05 Om de inte släpper till Android NU så får man väl köpa en jagTelefon... Just det jag har det redan till datorn... 30/05 Finns att ladda ner på AppStore nu för 75kr. Först Baldurs Gate och sen detta, mycket trevlig! Detta blir extra kul då jag till skillnad från med Baldurs inte spelade detta på tiden det begav sig. Med tanke på allt gott jag läst om spelet så hoppas jag... 30/05 Givetvis måste det vara bra lina hela vägen, vad som är flaskhalsen beror nog mest på när linan installerades. Fast min nyinstallerade(öppna routerlådan - slå på routern) 4G-uppkoppling skulle nog knappast klara OnLive tyvärr, men CS:GO och SC2 fungerar... 30/05 Jo, men det är väl sträckan mellan stationen man har utanför bostaden och ens egen router där hastigheten slöas ned? Det är väl det som är flaskhalsen? 30/05 Klart att de kommer ha avgifter, tror inte att målgruppen för streamade spel är de som hänger på FZ, många här tror jag har en speldator/konsol och därmed inget egentligt behov av streamade spel, men mindre hardcore gamers eller folk som inte har råd... 30/05 Och du tror inte att företagen kan hitta på vilka jävla avgifter som helst och kräva att du betalar, annars fungerar ju ingenting. All kontroll ligger hos dem. 30/05
Skicka en rättelse