FZ guidar dig med svårtyglad köplust till de nattöppna butikerna.

Ett par gånger per år dyker de upp, spel som piskar upp ett så stort köpsug att butiker håller nattöppet för att blidka massorna. #Grand Theft Auto V hör förstås till den exklusiva skaran, och följaktligen väntar ob-ersättning i nästa lönekuvert för ett gäng spelsäljare.

Om FZ:s recension är det som fäller avgörandet kan vi glädja dig med att den publiceras redan klockan 16:00 i dag, åtta timmar innan butikerna får börja sälja spelet. Om recensionen spelar mindre roll undrar vi ändå – lockas du till en butik i natt, eller håller du dig? Eller struntar du kanske helt i GTA V?

FZ packar ikväll ner filmkamera och manskap för att prata med de köande massorna utanför Webhallens butik på Sveavägen i Stockholm, men den är på intet sätt ensam om sin nattvaka. Här följer ett gäng butiker där du han handla GTA V vid midnatt. Har vi missat någon? Länka gärna i kommentarsfältet.

Webhallen håller öppet i tre städer:
– Stockholm (Sveavägen)
– Göteborg
– Malmö

Game slår upp portarna kring midnatt i dessa orter:
– Borlänge
– Borås
– Eskilstuna
– Göteborg
– Haninge
– Halmstad
– Helsingborg
– Karlstad
– Lund
– Malmö
– Norrköping
– Täby
– Vällingby
– Örebro

Gamestop har 60-talet butiker listade på sin hemsida. Oklart dock om samtliga håller nattöppet, så kolla med din lokala butik innan du ger dig ut i mörkret.

Sådärja då har man vart på Giggen å handlat sig ett ps3-exemplar såhär på morgonen 17/09 Oh. Well then. Då får du en digital kram istället! 17/09 Jag hälsade. 17/09 Och du sa inget?! Du gick miste om en kram mister! 17/09 Jag var där igår på webhallen i en stor blå poncho. Kände igen Calle. 17/09 Väntar på PC. Den låga frameraten i the last of us gjorde det tydligt att jag inte trivs med upplevelsen på konsol längre. Dead space 3 coop på datorn var däremot grymt nyligen i full hd och 120hz och fov 108. Så ska det vara jämt! 17/09 Säg nu ordet jag sagt hela tiden "Girighet" :) Går inte att kolla upp siffror på det , för PC är det i princip omöjligt , det närmaste man kommer är Steam Hardware survey men som inte visar antalet miljoner potentiella köpare vilket är enklare på konsol... 17/09 Och du slår hårt igenom att protestera på FZ....? Där ingen bryr sig....? Vill du verkligen göra än förändring, dra ihop en namnlista och skicka in eller nått. Att sitta här och fiska efter förståelse är som att sparka en boll rätt i väggen framför dig... 16/09 så inget PC, jag som såg fram emot det som fan... Det var längesen det kom ett bra spel till PC, riktigt längesen... är så trött på konsolerna ;_; 16/09 om nu det du säger ger dåliga försäljningar hur förklarar du då GTA:Dobule pack till xbox orginal som släpptes December 2003 (vilket är 2 år efter releasen av 3'an gentemot pc utgåvan som var 7 mån) sålde runt 2.49m vilket fortf är mer än pc utgåvorna.... 16/09
Skicka en rättelse