När #Microsoft höll konferens under årets E3-mässa klev #Popcap-grundaren John Vechey upp på scenen och utannonserade #Peggle 2 under bombastiska och meme-frambringande former. Nu har vi kommit över tre filmer som visar gameplay från spelet och låter oss träffa de udda figurerna Master Bjorn, Luna och Berg.

#Peggle 2 släpps till en början exklusivt till Xbox One, men kommer med största sannolikhet hitta ut till fler format senare, precis som första spelet.

Klarade Peggle 1, trevligt tidsfördriv. 2:an kanske inte har så mycket nytt men blir garanterat köp för min del. :) 11/10 Känns lite overkill att spela detta på 47tum på nextgen... Spelet i sig verkar härligt, speciellt skräckbanorna :) Skönt att de verkar variera musiken lite, blev rätt så trött på Bjorns (hästen) signatur hela tiden i ettan :) Spelet kommer att köpas in... 11/10 Hade hoppats på ett mer utvecklat/expanderat gameplay... Men det är ju ändå PopCap (for good or bad). Vi får se. 10/10 Spelet är bara exklusivt till en början, sedan släpps det på andra plattformar. För övrigt så tycker jag att trailersen var värdelösa, man får ju ingen förklaring till vad deras krafter innebär. :P 10/10 Jag har peggle till NDS och det är ett perfekt format för ett spel som detta. Sitter tyvärr inte och längtar till att spela ett Peggle 2 på en 42" eller större tv. Jag är inte helt säker men då Peggle 1 kom ut till XBLA så var det innan Popcap blev uppk... 10/10 Peggle 1 var ju ett xbla spel för 120 spänn. Så varför skulle det här vara annorlunda? Det kan inte stämma 10/10 Känns inte direkt som nåt stort hopp ifrån de tidigare Pegglespelen. Det är säkert roligt, men om det är exklusivt till Xbone och för det priset som Winzi skrev så är det lite tragiskt. 10/10 Exklusiv Xbox One? Visst jag gillar Peggle, men det känns inte speciellt som en nex-gen titel, och inte skulle jag spendera 600kr för det (om man utgår från GameShop priset). För mig är det mer något jag skulle ha spelat på en handhållen enhet (3ds,Vita... 10/10
Skicka en rättelse