#Knack är en lanseringstitel till Playstation 4 som innehåller 90 minuter mellansekvenser och där man axlar rollen som just Knack – en figur med den behändiga förmågan att absorbera olika material som han använder till sin fördel.

Trots att branschveteranen Mark Cerny ligger bakom projektet så har det än så länge kammat hem ganska svala betyg från omvärlden. Men det finns förstås de som uppskattar spelet också, och tillhör du skaran som ser fram emot äventyret kan du fröjda dig i släpptrailern nedan. I den får vi kika lite närmare på kriget mellan människor och goblins, och stifta bekantskap med några av spelets karaktärer – inte sällan i extrema situationer.

Satt och kollade på en kanal på Twitch där de streamade det här spelet. Det såg tyvärr väldigt enformigt ut. Man verkade inte ha många olika attacker så till och med striderna såg enformiga ut. Bandesignen var inte heller något att hurra över. Nu såg... 18/11 Hur mkt tid och erfarenhet har utvecklare haft på sig att optimera sina spel för de nya konsolerna? självklart tar det tid, kolla på GTA V på 8 år gammal konsol. 17/11 Alltså att säga att killzone floppade är kanske att ta i. Det ligger på 75 på metacritic så flopp kan man nog inte säga att det är. 16/11 Just nu är både PS4 och XBone relativt tomma på innehåll. Ja menar när ett gammalt spel (Flower) får det högsta betyget på PS4 så säger väl det en hel del om spelutbudet? Sonys två starka exklusiva titlar floppade och kvar finns ett utbud av multiplattf... 16/11 Tycker Knack ser ut att vara välgjort utan att för den delen vara något överväldigande. Samma med Killzone: Shadow Fall, det verkar välgjort och har en del nytänk bakom sig. Men båda titlarna känns för alldagliga och utöver dessa två har startfältet ing... 16/11 Precis... trevligt o se folk som faktiskt förstår vad en recension är. :) Det är bara en recensents personliga åsikt. 16/11 För tillfället... inte ett skit... i stort sett. :/ Förhoppningsvis så kanske det kommer något intressant spel. 16/11 Tycker Knack ser rätt mysigt ut och kommer troligtvis köpa det. Recensioner är bara andra människors åsikter och styr sällan vad jag konsumerar... 16/11 Du behöver nog Googla lite mer. 16/11 Vad har Ps4 att erbjuda egentligen? Verkar ju inte finnas något roligt eller spännande med den konsolen. 16/11
Skicka en rättelse