#Terminal Reality är kanske inte kända som en av världens främsta utvecklare, med spel som #Def Jam Rapstar och Bloodrayne på meritlistan. Men de har också några guldkorn på sitt samvete, till exempel det stundvis riktigt bra #Ghostbusters The video game.

De två senaste spelen var dock ingen höjdare. #Kinect Star Wars har fått svalt omdöme världen över, och i skuggan av #Telltale Games fantastiska tolkning av The Walking Dead pumpade Terminal Reality och #Activision ut #The Walking Dead: Survival Instinct – ett spel som måste varit ett snabbt hafsjobb utan dess like. När jag recenserade spelet nådde det med nöd och näppe upp till 1/5 i betyg. Många andra delade mitt omdöme och kanske är det en av anledningarna till att studion uppges ha stängt dörrarna för gott.

Jesse Sosa heter en av utvecklarna som enligt eget utsago "hoppade av när saker började gå utför". Han har gått ut och skrivit att studion verkar lägga ner på Facebook:

– Ni som känner mig vet att jag varit hos TRI i 10 år. TRI verkar slutligen ha stängt ner.

Vi har inte fått någon officiell bekräftelse på att det här stämmer, men den officiella hemsidan pekar mot en Facebook-sida som inte har uppdaterats sen oktober.

Skicka en rättelse