Förra veckan kunde vi meddela att Diablo III: Reaper of Souls är i stängd beta, men idag har vi en nyhet som alla kommer kunna glädjas åt. Ja, om du inte avskyr allt vad grottkravlande heter. #Blizzard Entertainment har nämligen avslöjat när expansionen når handeln.

Den 25 mars 2014 kommer servrar att krascha och ångestskriken från hundratusentals själar fylla luften, då är det nämligen dags att för första gången sätta tänderna i den första expansionen till #Diablo III. Denna gången är det fullt fokus på att jaga demoner för schysta rustningar, då #Blizzard valt att slopa det bespottade auktionshuset.

Tack till Struggle, starboy83, BryleCreem, Duck, MrStrange, Richter för detta #nyhetstips!
Vi har nog bara olika åsikter gällande diablos själ, utan loot skulle spelet inte hållt mer än några veckor. Känns som allt bygger kring dödandet av monster samt få loot. Allt det andra som atmosfär osv spelar inte lika stor roll....cowlvl säger ju allt... 28/12 Det roliga är att Path of Exile är så mycket bättre, och det är gratis :) 21/12 Looten har aldrig varit diablos själ. Diablos själ låg i atmosfären. Looten var blott ett verktyg i spelandet. https://www.youtube.com/embed/I22Ivb8ELzQ 21/12 Ett av få spel jag kört igenom till slutet. Men kan inte säga att det var speciellt kul... Vi behöver ett nytt Skyrim! 21/12 Jag skulle kunna köpa ditt tänk om det var precis samma team i spetsen som med vanilla D3....men nu har de vänt skeppet helt och ändå sitter du där och säger att du inte kommer röra det med pinnar? skitsnack! Du kommer prova det, fan värt att testa det... 21/12 När folk som du kommer med såna här svar så kan jag faktiskt respektera då du kommer med ett svar som förklarar varför du ogillar liret. Du kom inte med någon barnslig kommentar som är helt utan värde i sig. 21/12 Tekniskt sett får du ju bugfixarna varesig du köper expansionen eller inte. 20/12 Helt på din sida! Spelade Diablo 2 i nästan 9 år(till och från) varav vissa perioder väldigt intensivt. Spelade Diablo 3 i ca 4 månader från och med att det kom ut. Gick in nu för några månader sedan och spelade ett par timmar. Loggade ut, avinstallerad... 20/12 Om blizzard kan släppa det i tid är en annan fråga, kan ju lika gärna vänta några år till! 20/12 D3 är tyvärr skit från grunden upp. Om man spelar HC och dör med sin gubbe så är det 0 variation när man rerollar eftersom customization inte existerar i D3, alla som spelar samma klass har exakt samma gubbe. Det är för mig helt oförklarigt hur spelet... 20/12
Skicka en rättelse