#Battlefield 4: Second Assault är ett tillägg som introducerar fyra #Battlefield 3-kartor till spelet: Operation Metro, Caspian Border, Gulf of Oman och Operation Firestorm. Materialet finns än så länge bara tillgängligt till Xbox One-versionen av spelet, men vi har tidigare rapporterat om ryktet att pc-versionen släpps den här månaden.

Nya uppgifter stärker den informationen. #EA själva verkar ha läckt ut datumet den 18 februari av misstag via Origin – uppgifter som plockats bort men dokumenterats av användare på Reddit. Om det rör sig om ett ärligt misstag eller om det är det riktiga datumet får vi säkert veta inom kort.

Minns att någon sa "levelution will change the way you play" Var ju förfan mer "levelution" i bad company 2, där kunde man iaf i princip smälla allt i småbitar, här är det typ 1 av 5 väggar som går att smälla ':P 09/02 Fortfarande osäker på ifall jag skall köpa bf4 till ps4, gillade de andra bf spelen. 09/02 http://i.imgur.com/NQHKSVE.gif 09/02 Börja spela Planetside 2 så kommer ni aldrig att gå tillbaka till Battlefield serien 09/02 [quote=autograph] Nu pratar vi banorna:) jag kan dock förstå frustrationen. Nu har dom dock lyckats släppa det trasigt till alla platformar, vilket är ju en bedrift i sig :P Men som några här säger jag har slutat förboka spel helt o hållet, jag köper... 09/02 Att lägga 466 timmar på ett spel som man tycker är skit är inte normalt. ELLER... så tycker du egentligen att spelet är roligt, men att det är tufft att hata lite i diskussionstrådarna. 09/02 Jinxswe är väl samma snubbe som påstår att han aldrig haft problem med Battlefield 3 heller? :D Absolut! Finns ju så sjukt mycket potential! Återgå till quake du gamling ;) Jag är så trötta på alla innehållslösa statiska banor! 09/02 Bara för att man kan göra det så betyder det inte att man ska göra det. I single player får dom gärna stoppa in hur mycket som helst. 09/02 Ja alla spel har alltid några få buggar, men om man tittar igenom alla problem som finns med bf4 så är det inte bara några få buggar utan massvis. Och Dice skiter fullständigt i det och fixar istället dlcer och fixar några små saker endast och tror det... 09/02 en mörk bana med blixtar som lyser upp hade vart häftigt, fast dom bör lägga till lysraketer man kan skjuta upp då också :) 09/02
Skicka en rättelse