Spelare rapporterar om försvunna och korrumperade sparfiler.

Vad som först troddes vara ett elakt aprilskämt visade sig vara en illvillig bugg i #Thief som förstör sparfiler. Enligt Gameinformer, som har varit i kontakt med #Square Enix, har ett mindre antal spelare drabbats på såväl pc- som Xbox One och Playstation 4-versionerna.

– Vi ser mycket allvarligt på detta - som en första åtgärd läser vi så många rapporter om det som möjligt, försöker replikera det internt för att försöka förstå orsaken. Vi ber om ursäkt för eventuella störningar i ditt spelande och återkommer när vi har mer information, skriver Square till Gameinformer.

Vad ska man säga ointressanta miljöer, ointressant karaktär, svårighetsgraden antigen var det försvårt eller för lätt fanns ingen mellanting men det kanske är en smak sak. Hade ingen förväntning alls på spelet faktiskt. Men vem vet jag kanske har för... 02/04 Har spelat igenom det. Gick helt smärtfritt och var superkul! På PC ska väl dock tilläggas. 02/04 Det innebär att det inte är så många som har gjort en formell felanmälan till Square Enix. Det kan mycket väl vara så att alla har buggen men ett företag kan inte gissa sig till en siffra när det gäller ett officiellt uttalande, utan baserar det på bekr... 02/04 Vad menas med "ett mindre antal spelare"? Har SquEnix fått 800 rapporter om problemet eller 80000? 02/04 hade tänkt köpa det men nu skiter jag i det, verkar inte vara ett thief spel värt väntan :( 02/04 Vilket uppenbarligen inte är en åsikt som följer majoritetens. Får man fråga vad det var du inte gillade? Tyckte personligen att det var precis vad jag förväntade mig, inklusive då tveksamma bandesignen som gjorde samma misstag som senaste Hitman. 02/04 Spelet var tråkigt som fan imo. 02/04 Just exakt varför är det mer intressant enligt dig? Och kom nu inte med någon insnöad och töntig kommentar så som "spelet är inte bra" osv.. 02/04 Det som är mer intressant än den här nyheten är att folk fortfarande spelar det här spelet! ;) 02/04 Oftast brukar den lösningen fungera ;) Men nu är alla versioner drabbade av buggen står det 02/04
Skicka en rättelse