Mästarnas Mästare är tv-programmet från SVT där kända idrottsprofiler från förr gör upp i olika tävlingar. Om en Facebook-kampanj får sin vilja igenom kommer e-sportprofilen Emil "HeatoN" Christensen vara en av deltagarna, vilket i sådana fall blir första gången som e-sportutövare är med i programmet.

Under storhetstiden spelade Christensen för SK Gaming och Ninjas in Pyjamas, och ansågs av många vara världens skickligaste #Counter-Strike-spelare. Om sina chanser i Mästarnas Mästare säger han så här:

— Jag tror att mina chanser hade varit bra. Reflexerna sitter bra även om man gått och blivit en gubbe. Lagspelet har ju varit A och O genom karriären, så det skulle jag lyckas väldigt bra med. Självklart kommer ju alla andra deltagare vara gamla atleter som förmodligen är i superform, så det blir väl ett års bootcamp innan deltagande så man kommer i monsterform, berättar han i en intervju med Fragbite.

Just nu har kampanjen hela 21 688 "gillar". En imponerande siffra som fått SVT själva att uppmärksamma det hela. Programmets projektledare Anders Wistbacka tycker att det är ett roligt initiativ och lovar att undersöka det närmare.