Har du en Playstation 3? Undrar du varför alla pc- och 360-ägare går runt och sjunger robotsånger om tårta och diskuterar huruvida #Episode Three kommer innehålla någon form av portalvapen?

I december kommer du kunna skaffa den försenade PS3-versionen av #The Orange Box och se vad allt handlar om. Men om 1ups preview är något att gå på så kan du få en riktigt nasty överraskning. Den i princip färdiga PS3-koden lider av grava framerateproblem, som ibland gör #Half-Life 2-episoderna helt ospelbara.

Det här kan ju förstås fixas till release. Vi återkommer i frågan då. BTW så är det ett internt team på #Electronic Arts som sköter portningen från 360 till PS3. Vilket säger en hel del om vad Valve tycker om maskinen i fråga.

Det är uppenbarligen inte John du ska vara rädd för utan forummedlemmarna :p Nåväl - men låt det bli dig en läxa till nästa gång! ;) Jag tror att valves lilla knubbis gärna ser att saker och ting blir gjorda snabbt och effektivt eftersom det blir billig... 28/11 asker: Att du inte finner något nyhetsvärde i att en av världens just nu mest tongivande spelutvecklare har hatat på Playstation 3 hela det senaste året är förvånande. JAG känner mig inte hotad av någon maskin - Gabe Newell, däremot, avskyr den. Intress... 26/11 Har aldrig hört namnet förut. Jag har knappt hört talas om de tidningar han tidigare i sin karriär förärat med sina åsikter. Jag skäms inte det minsta. Att i ingressen av en nyhet vädra sina egna åsikter och slutsatser, särskilt när de har en så lös kop... 25/11 Hade jag sett den där skrivningen i en tryckt tidning hade jag verkligen höjt ögonbrynen. Givetvis bryr sig folk mindre på nätet... hela kommer ju ner till vilken nivå FZ.se vill liga på. Source motorn uppdateras ju hela tiden, så att kalla det tre år... 25/11 Google är din vän... (http://www.google.se/search?hl=sv&q=tommy+rydling&btnG=Google-s%C3%B6kning&meta=). För den som inte orkar googla: Rydlings meritlista är... ja, vet du inte ska du skämmas. Eller googla. Han skriver en nyhet om att ett visst spel... 25/11 så jävla illa var det väl inte? 25/11 Ruskigt oprofessionell nivå på nyheten, som flera redan påpekat. Vad är Tommy för klåpare och varför känner han sig hotad av Ps3? 24/11 Haha denna nyheten var ruggigt dåligt skriven. Inte alls samma höga nivå som fz.se brukar hålla och har hållt i över 10 års tid. 24/11 monkeybeach du har nog delvis rätt men frågan är nog snarare vart den grava inkopmetensen ligger. det kan juh vara så att de på sony har gjort dåliga utveklings verktyg som någon sa innan eller att deras verktyg helt enkelt saknar vettig dokumentation.... 24/11 Hörru, Herr Severinson, ta och få koll på dina nyhetsskribenter. Nog för att detta är internet och så vidare, men tycker att ni efter alla dessa år borde hålla på den höga kvalitén på nyhetsinlägg och recensioner som jag ändå tycker ni har haft. Sparka... 24/11
Skicka en rättelse