En tung uppdatering har landat i rymdäventyret #Kerbal Space Program – ett framgångsrikt early access-spel som går ut på att utforska ett solsystem. I och med den senaste uppdateringen First Contract får karriärläget en rad förbättringar.

Vi har möjligheten att ta oss an kontrakt och hantera resurser för att köpa raketer och delar. Ju bättre vi presterar desto bättre rykte får vi, vilket gör att vi kan ta oss an svårare uppdrag. För första gången får spelet också en 64-bit-version. Läs allt om uppdateringen på Steam-sidan och det officiella forumet.

Fick den inte att funka, testade med en 3-stegs raket , fick två meddelanden (Grön mail icon uppe till höger där Mission completion är) om att "Part landed safely", men när efter spashdown och recovery så listade den inte mina SRBs som jag satt 2xRadial... 20/07 http://forum.kerbalspaceprogram.com/threads/86677-0-24-StageRecovery-Recover-Funds-from-Dropped-Stages-v1-0-%287-18-14%29 Eller att installera dendär modden. :) Som kom typ 2h efter release av .24. 20/07 Mmm.. men enda sättet att få allt att landa säkert är att sätta på probes på grejerna för att de inte ska räknas som debris, och följa skräpet ner till marken innan de går utanför 2.5 Km zonen där de despawnar. Se Scotts video om 0.24 och recovery: http... 20/07 [quote=Ichinin]Hade en drös med moddar som inte fungerade, just startat en ny rymdstation med Habitat (inflateable crew compartment eller vad den heter) och den gamla hade komponenter från KSP Interstellar (Microwaver trancievers), som inte är kompatibl... 20/07 Hade en drös med moddar som inte fungerade, just startat en ny rymdstation med Habitat (inflateable crew compartment eller vad den heter) och den gamla hade komponenter från KSP Interstellar (Microwaver trancievers), som inte är kompatibla med 0.24 :P... 19/07 Jag började med en sån här sida: http://www.pcgamer.com/2013/11/23/the-best-kerbal-space-program-mods/ Men modsektionen på KSP's oficiella hemsida erbjuder en uppsjö av grejor. Främst är det texture packs som fixar biffen, men det finns realistiska volu... 19/07 Tips på sådana? :) 19/07 Det finns ju en del moddar som höjer grafiken några nivåer och 64bit borde fixa den gamla minnesbegränsningen. 19/07 Härligt! Blir o installera igen snart då :) 19/07 Kolla in DarkMultiPlayer på ksp's forum. Jag hostar en server för .24 uppdateringen. : ) 19/07
Skicka en rättelse