För den som tvekar inför köpet släpper EA snart ett demo.

De senaste åren har det varit himla mycket nextgen-snack. Inte ens nu, när nextgen är nuvarande generationen, stannar PR-maskineriet av. Nu har turen kommit till #Fifa 15:s nextgen-målvakter att visa vad de går för.

Spelet släpps 26 september och för den som tvekar inför ett eventuellt köp kommer #EA att släppa ett demo på pc, Playstation 4 och Xbox One under nästa månad. Det avslöjade EA under sin presskonferens på Gamescom. Däremot ser det inte som om 360- och PS3-spelarna får samma demobehandling.

nextgen till trots så ser animationerna fortfarande ut att vara inspelade i en simbassäng. 14/08 Jo FIFA köper man ju troget varje år... Men är lite sugen på NHL också i år faktiskt. Och NBA2K15 :P 14/08 Kan man ha Neuer som libero? Annars är det inte nästa generations målvakter! 13/08 Jag bokade en X1 så fort det stod klart att Fifa 15 skull bli ett helt annat spel på 360:n. Jag kapitulerade och vägrade hänga fast vid en utdöende konsol. Tack och adjö Xbox 360, det har varit ett nöje att spela på dig under alla år. men nu har jag hit... 13/08 Veet inte om du missuppfattade mig men jag håller helt med dig om att spelglädjen är viktigare än att Ronaldos magrutor är anatomiskt korrekta men det va inte riktigt det jag syftade på med min cyniska gliring. Vad jag menade va att FIFA 15 marknadsförs... 13/08 Jag förstår inte hur Fifa efter 20 år fortfarande har en totalt orealistisk bollfysik. Bollen beter sig ju som en badboll som väger 50g. Kan inte Fifa och PES (som har många andra nackdelar) slås ihop till det perfekta fotbollsspelet? :P 13/08 14 var på det sättet, men det betyder inte att 15 behöver vara det. Helt ärligt behöver det inte vara det snyggaste spelet så länge det är roligt. De flesta spelarna ser ändå inte ut som de gör i verkligheten. Men det hör till 13/08 Ser ju riktigt bra ut, förutom att målvakten i scenen vid 1:40 faktiskt backar några steg innan skottet kommer istället för att rimligen ta några steg emot bollen för att bli större.. 13/08 Så målvakten tänker inte glidtackla in bollen i eget mål när han ska rensa i FIFA 15 som AI:n gjorde minst ett dussin ggr i FIFA 14?? hmm vi får väl se xD 13/08 Fan vad sugen jag blev på detta :) 13/08
Skicka en rättelse