Förra månaden släppte #Sony #P.T. – som visade sig vara en spelbar teaser för skräckspelet #Silent Hills. #Metal Gear Solid-mannen Hideo Kojima och regissören Guillermo del Toro samarbetar för att leverera en så obehaglig upplevelse som möjligt, och av Tokyo Game Show-trailern att döma verkar de lyckas.

Värt att notera är att det rör sig om en konceptfilm, och ska alltså inte ses som in game-material. Däremot sätter det tonen för vad de vill uppnå med skräckinjagande monster, kusliga leksaker och de vidriga miljöer som fansen av serien älskar att hata.

Tror mer på att det kommer användas för att sälja Project Morpheus i så fall. Om Silent Hills nu är PS4-exklusivt så tror jag knappast att Sony tillåter stöd för en konkurrent. 21/09 Inte den här gången. Jag visste faktiskt inte att han har något med spelet att göra :) 19/09 Mnh, vart bara grumligt och pixligt för mig, som i 240p. Man kan ju se att stämningen och ljussättningen är grym, men hela upplevelsen går ju om intet när man hela tiden sitter och undrar när skiten ska ladda klart så man får se det i sin rätta upplösni... 19/09 Tror de själva har gjort det så för inlevelsen. Mörkt, kanske bara filmar med en mobilkamera. Hade spelet vart så som det ser ut i videon så hade det höjt skräckfaktorn mycket mer för mig än kristallklar 1080p med strålkastare på axeln :) 19/09 Wow, äntligen lite vågligt och nytt. Hoppas det kommer med stöd för oculus rift eller åtminstonde för Vorpx. Hoppas också att gameplay i spelet håller samma standard som concept trailern. 18/09 Men fyfaan…. Och det som gör mig mest ängslig är att jag får intrycket att spelet blir i första person. Silent Hill i första persons vy….fyfaan, aldrig... 18/09 Jo jag tyckte 2an läskig som fan, mycke psykisk skräck med obehagliga ljud osv 18/09 Jamenvisst. Släng på ett par Rift-brillor och ett vettigt headset så behöver jag aldrig sova igen... 18/09 Jo, absolut är det starkt förknippat med Sony, men iom att flera av de nyare Silent Hill-spelen släppts till Xbox så tycker(hoppas) man ju att detta också borde släppas där. Men visst.. detta kan vara en riktig kassako för Sony om de släpper det exklusi... 18/09 Silent Hill har alltid varit väldigt starkt förknippad med Sony, första spelet och även andra spelet släpptes bara till PS1. Det var först med Silent Hill 3 som det även kom till PC. Jag har för mig att planerna för kommande Silent Hill är att endast... 18/09
Skicka en rättelse