Tokyo Game Show är i full gång, och som med de flesta spelmässor hör det till att en god dos trailers hittar ut till allmänheten. Turen har kommit till #Kojima Productions och #Konami som slår på stort och visar upp 20 minuter gameplay från #Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Klippet är på japanska, men vi kan i alla fall titta på de fina färgerna. Och se hur Snake och den nya karaktären Quiet ger sig ut i djungelns grönska för att skicka upp åsnor och vakter i luften. Vi får också lära oss att sprängladdningar fungerar alldeles utmärkt för att slunga vaktsoldater utför stup.

Utöver det kan vi också bjuda på en tre minuter lång trailer från spelet, samt beskedet att Hideo Kojima bekräftat att spelet släpps under nästa år.

Äh, har tillräckligt med pengar för att köpa ett ps4 eller xbone, men ärligt talat så ser jag inte en enda titel som får det att kittla till i magen och som ska kännas att det var värt med dom där 4-5 tusen, det var väl mgs 5 då. Men nu kommer ju det... 23/09 mgs är ett konsolspel, räknar inte med någon märkbar skillnad på pcn. har man pengar så kör man båda systemen 21/09 Ojdå vad cynisk du var då, det återstår väl att se, senaste mgs spelet revengeance som finns portat klassas ändå av dom flesta som en bra port, så man får la hoppas på att dom gör det igen. Tror verkligen inte att det blir en "dead rising3" eftersom det... 20/09 - så får man troligtvis en konsollport som hackar och krashar, och har trasiga funktioner.. samt att man inte kan lämna tillbaks spel hur trasiga och felkodade dom än är. 20/09 Är ju bara att plugga in tv'n och en dosa, så har man konsol upplevelsen man jagar, fast bättre. 19/09 Detta är ett spel som ska spelas på konsol enligt mig - lika mycket som att jag anser att Battlefield ska spelas på PC. Men det är kanske bara min åsikt! ;o 19/09 Det var roligt när det vara lite mystiskt för nästan 2år sedan, nu känns det utdraget med alla teasers, trailers och gameplay så lång före lansering. 19/09 Snygg grafik, men jag köper inte den tramsiga dramaturgin som MGS-spelen lider av. 19/09 UJ UJ UJ UUUUUJ vad detta kommer att bli bra. Enda negativa är att det som vanligt i MGS-spel är lite för mycket "överdrivna" grejer. Men så har det ju iofs alltid varit också så jag antar att det bara är att gilla läget. 19/09 Skall bli ett köp på steam :) 19/09
Skicka en rättelse