#Dead Island-skaparna #Techland arbetar inte bara med zombiespelet #Dying Light, utan hinner även med att dra åt helvete. #Hellraid är ett actionrollspel där vi är lite extra taggade på möjligheten att spela som game master – en spelledare som kan göra livet surt eller trevligt för de andra spelarna som deltar. Det går också att köra klasser som warrior, rogue, paladin och mage, och vi har därför anmärkt på att det blir lite av ett #Diablo i fps-skrud.

I ett nytt filmklipp får vi se 20 minuter gameplay från den första banan ur story-läget, där det bjuds på slagsmål mot skelett, enklare karaktärsbygge och möte med en vildsint boss. Motorn som arbetar under huven är Chrome Engine 6, samma som driver Dying Light. Utvecklarna påpekar att det är en alpha-version och att mycket kommer ändras innan det officiella släppet.

För att vara Alpha så tycker jag att spelet ser ganska bra ut. Så länge dom gör spelet till ett socialt spel där det är lätt att kommunicera och spela med vänner, så tror jag personligen att spelet kan ge ett par tiotals roliga timmar. 21/09 Jag tycker att det ser skapligt ut. Bra mycket mer intressant än zombies i alla fall. 20/09 Älskade första Call of Juarez samt Bound in Blood var dugligt. Och detta ser snyggt ut och lite oldschool... men vi får väl se, litar inte riktigt på TechLand efter Dead Island-failen! 20/09 Tycker faktiskt om det som visas. enda "klagom¨let" är att jag föredrar RPG i 3e person, känner att man har mer kontroll över striderna och karaktären i övrigt. Om de implemterar en sådan vy hoppas jag den inte blir lika dålig som den i Skyrim. 20/09 Detta skall jag fan skaffa beta-acc på, såg riktigt trevligt ut. Lite som en mix av Die by the Sword, Skyrim och Path of Exile :) Jag älskar Dead Island och ser fram emot DI 2 och Dying Light så detta spel kommer lätt på min wish-list. *KABOOM* 20/09 Oj, oj! Såg ni talangträdet? *boing* 19/09 Spelet ser riktigt jäkla snyggt ut precis som Dead Island men jag tror inte jag är den enda som mer och mer börjar mätta på det grafiska i förhållande till själva gameplay och jag tror det är viktigare nu än någonsin att utvecklarna försöker ta ett steg... 19/09 Det ser ut att ha stor potential men utav det dom visade så såg det inte så jätte intressant ut. 19/09 Ser extremt bra ut. Första person, melee och magi - alla ingredienser på plats :) 19/09 Saknar 360 no-scopes, fattaruväl!? :D 19/09
Skicka en rättelse