Det har viskats och visats video över Overlord-seriens historia, men nu är det slut på de retsamma gesterna. #Overlord: Fellowship of Evil heter nästa del i den mörka sagan som kryper ner i ännu mörkare grottor till pc, Playstation 4 och Xbox One någon gång i år.

I två nya filmklipp får vi veta mer om spelet, bland annat att det handlar om en co-op-fest för upp till fyra spelare. Det ska dock gå alldeles utmärkt att köra igenom kampanjen i bästa forever alone-stil. Rhianna Pratchet berättar om hur det är att återvända för att än en gång skriva manus, och vi får även spana in gameplay.

Tack till Nightsorrow för detta #nyhetstips!
Äh med gnäll här är, för mig med 1an så blev humorn och tonen det viktigaste. Visst ser det lite diablo-esque men sen så liknar flertal FPS med varandra så - meh på argumenten. Jag ser fram emot detta i allafall, spelade bara 1an åratal tillbaka, kanske... 26/04 Det är precis därför det heter "Overlord: Fellowship of Evil" och inte Overlord 3" Namnet passar väl in när man sett vad för spel det ska bli. Dom teasade inte på något sätt, deras video "What is the Fellowship of Evil" förklarade tydligt. 26/04 Det som stör mig mest med det här, är inte att dom gör ett spel i Overlord-universumet som inte följer samma stil som de tidigare. Det gör mig faktiskt inget, och kan eventuellt vara intressant. Men jag tycker det var jävligt idiotiskt att "teasa" om... 26/04 Jag tycker det ska bli skoj med mer story där man får veta hur den nya overlord kommer till. Alltså en prequel till 3:an. Så ARPGs är Diablo 3 klon? Fin logik. 26/04 Aaaaaaww.... taggad för inget 26/04 visste det...fpkos från spelaren upplevelse till deta...suck va i helvete! diablo 3 klon!SNYYYFT 26/04 Ännu värre! Varför skulle jag vilja spela som något annat än Overlord i spelet Overlord? :| 26/04 Vilken tur att dessa 4 inte är overlords då utan endast kandidater. Det finns ingen overlord just nu. 26/04 En Overlord delar inte sin makt på fyra! 26/04 såg tveksamt ut dom tidigare var roliga, men när dom sitter med handkontroll i videon så blir det nog inget av detta synd så får bli kärlek i världen istället för att jag ska dra mitt strå till stacken av ondska. 26/04
Skicka en rättelse