#Square Enix har avslöjat att #Nier från 2010 får en uppföljare. #Nier New Project (arbetsnamn) är ett actionrollspel ur tredjepersonsvy. Spelet utvecklas i samarbete med #Platinum Games till Playstation 4.

Ni som kan era japanska rollspel känner säkert igen några namn från listan av utvecklare. Yosuke Saito från förra Nier-spelet och #Dragon Quest X är producent, Yoko Taro (#Drakengard, Nier) är director och Akihiko Yoshida (#Final Fantasy XIV, #Bravely Default) är karaktärsdesigner.

Trailer och bilder från spelet ser ni nedanför.

NieR är ett av mina absoluta favoritspel och det är synd att det inte fått den uppmärksamhet det förtjänar. NieR släpptes till Playstation 3 och Xbox 360 och kan idag vara lite smått svåra att få tag i, men lätt värt mödan! Det som gör NieR såpass unikt... 20/06 Gillade trean med gav upp efter 1a eller 2a slutet då det inte gick att spela med den galet dåliga frameraten. Klarar av 30 itan problem men i ett actionrpg där timing är a och o funkar det inte med drops till under 10 om det är 2 fiender på skärmen.... 18/06 Nier har jag aldrig hört talas om, var första spelet något bra och till vilket format va det till? 18/06 Jag får känslan att deras spel tyvärr har sålt så dåligt så att de måste hoppa på alla uppdrag de kan komma över för att hålla näsan över ytan. :( De senaste åren har de jobbat med Sega, Konami, Nintendo, Microsoft, Square Enix och Activision. Sist de... 17/06 Ja, inte är de exklusiva till en plattform iaf. Scalebound till Xbone Nier till Ps4 Star Fox till Wii U Transformersspel till alla plattformar. 17/06 Vad jag menar är att lite CGI inte ger någonting. Som att glo på film, utan TV. 17/06 Men det är för att det är väldigt tidigt i projektet just nu. Kollar man på presskonferensen så säger de just detta precis innan de visar teasern. 17/06 Stämningsfullt, saknade dock gameplay i trailern. 17/06 Aldrig hört talas om det. Men det ser väl lite intressant ut "none-the-less" 17/06 Kan knappt vänta på att börja spela ett spel i Nier/Drakengard världen igen. Förhoppningsvis så blir prestandan bättre en senaste spelet (Drakengard 3) men den som lever får väl se. 17/06
Skicka en rättelse