Förra året ställde vi frågan om Madden NFL 15 hade årets galnaste trailer, vi fick egentligen inget svar på den frågan, men vi är rätt säkra på att de överträffat sig själva i år.

Till sin hjälp har #Electronic Arts tagit hjälp av skådespelarna Dave Franco, Christopher Mintz-Plasse, Julio Jones, Rob Gronkowski, Colin Kaepernick, Antonio Brown och Rex Ryan. Resultatet är en bollywood-inspirerad berg- och dalbana som får läpparna att inta en bågform.

Jag följer amerikansk fotboll i allmänhet och Dallas Cowboys i synnerhet. Fantastisk tevesport. Men jag har aldrig fastnat för att spela Madden eller något annat NFL-spel. Kommer inte att göra det nu heller, i synnerhet inte efter att ha sett den här... 25/08 Hoppas killen som gjorde kung fury var med på denna annars ska EA/reklamyrån skämmas... 24/08 Jag var ganska skeptisk till sporten till en början men fann den riktigt underhållande efter ett tag när man väl satt sig in i reglerna och började i viss mån förstå sig på spelsystemen. Fick också lite hjälp med intresset av en vän som spelar linebacke... 24/08 Faktiskt fler än man tror. Vi är ett stort gäng som kollar på matcher tillsammans. Även de gånger vi åkt till USA för att se det live har vi stött på andra svenskar på plats. Riktigt kul då den nivå som utövas av sporten i Sverige är lägre än deras high... 24/08 Lite men växande. Blir nog aldrig stort dock. Men sätter man sig in i det så är det riktigt kul att följa säsongen. Och med relativt få matcher med långa mellanrum kan man även som amatör snabbt få en hyfsad överblick över vilka lag som går bra/dåligt,... 24/08 Finns det verkligen något intresse för amerikansk fotboll i sverige? :S 24/08 Fy fan vad jag avskyr reklambranschen. Fruktansvärt värdelös. Skitnödigare än the Knife. De kunde ju i alla fall försökt dölja att de inte snott det hela från Kung fury. Kreativitetens avloppsbrunn. 24/08 Welp, jag har absolut inget intresse att spela Madden men lite lust har jag att skaffa det. Om bara för att belöna en såpass galen trailer. 24/08 Kung fury har verkligen lämnat spår efter sig! Riktigt rolig trailer! 24/08 Intresse innan trailern: 0 Intresse efter trailern: 0 24/08
Skicka en rättelse