Porrskådisen Ron Jeremy är inte direkt någon ikon i spelbranschen, men det går inte att undgå likheten med självaste Mario. Trots det har han ändå inte mycket gott att säga om spelen när han pratar med Vice:

"I don't play them at all, except when I go to Hugh Hefner's mansion. He has some video games in the back room. Other than that, I never play video games ever. I think they're boring. As a former schoolteacher, Asians are kicking our ass! While our kids are drinking beer, and playing video games, Asians are getting high SAT scores."

Han påpekar dock att det inte är något fel i att spela ibland för nöjes skull, men att det alltså bidrar till att amerikanerna får sämre skolresultat. Att titta på överdrivet mycket porr är inget han nämner i sammanhanget.

Just på grund av likheten med Mario så har Ron Jeremy spelat i två porrfilmer med Mario-tema: Super Hornio Brothers. #Nintendo köpte rättigheterna till båda filmerna för att ingen någonsin skulle se dem. Ändå går det att spana in Super Hornio Brothers II via Youtube, minus alla sexscener.