När #Techland gör nytt material till sin zombieslaskare och parkour-studsare #Dying Light, så inspireras de av "den gamla goda tiden". Tillägget The Following verkar bli en expansion av den gamla skolan, med material som motsvarar ungefär det vi får i huvudspelet. Ytan är lika stor som alla de tidigare kartorna tillsammans och vi kan utforska den med fordon.

En ny och jättekort trailer avslöjar ungefär när expansionen lanseras. Första kvartalet 2016 är officiella släpperioden som alla fans av ond bråd odöd ska komma ihåg. Se utannonseringen nedanför.

Visst om dom hade sett olika ut.. Det finns ju tex en hammare som har mindre skada än en annan hammare. Den Hammeren med mest skada 1shottar dom i huvet, medans den andra kräver typ 4 slag.. Det suger så jävla hårt. En hammare är en hammare!! 19/10 Hoppas på att Oculus stödet är mer än bara beta när det släpps och inte någon dold grej som går att låsa upp med tillhörande cutscene-åksjuka för att de insisterar på att styra huvudet på protagonisten - vilket går mot Oculus riktlinjer. 17/10 Skjutvapen är inte mitt expertisområde, men eftersom jag är en del av HEMA-rörelsen (Historical European Martial Arts) och har hanterat diverse olika svärd från diverse olika tidsperioder, samt andra sorters vapen så som stridsyxor och stridshammare de... 16/10 Håller definitivt med att det är sjukt tråkigt att ha det systemet också. Tar bara massa tid och det är bara tråkigt att hålla på att "levla" upp vapnen.. Annars var spelet kul. (när man väl uppgraderat vapnen för mer skada) 16/10 Eftersom alla skjutvapen ser likadana ut och heter olika bara, tror det är det han syftar på. Själv hade jag hellre tagit kosmetiska vapen som gör samma skada (om de är av samma typ). Slipper man välja vapen på stats. Nu tar jag bara det effektivaste,... 16/10 Du spelar alltså inga spel överhuvdtaget där man kan byta vapen? 16/10 Wut? Fan snackar du om? Du säger alltså att alla pistoler skjuter lika hårt och har samma kaliber dvs gör samma skada på riktigt? Sen så är det ett spel så det hade förmodligen varit tråkigare om alla melee vapen gör exakt samma skada så valet av vapen... 16/10 Sjukt tråkigt spel. Harar att alla vapen har damage siffror. En yxa eller pistol borde vara lika effektiv som viken annan yxa eller pistol. 16/10 Gööööööööött!! 16/10
Skicka en rättelse