Arbetar även med hemligt Star Wars-titel.

Jade Raymond, känd producent med titlar som Assassin's Creed 1 och 2 och Watch Dogs under västen, har minst sagt många järn i elden.

Redan tidigare har det stått klart att Raymond ska hjälpa EA-studion Visceral och Amy Hennig (Uncharted-serien) med deras nya Star Wars-spel. Men under UBS Global Technology-konferensen nyligen avslöjades det att studion Motive i Montreal, som öppnades i juli i år, ska jobba med ett helt nytt ip som ska bli EA:s inkörtsport till den populära open world-genren. Enligt EA:s Blake Jorgensen ska Jade Raymond även vara inblandad i detta:

"Vi har egentligen aldrig haft en fot inne i den största av genrer, action-genren", sade Jorgensen.
"Spel i stil med Assassin's Creed, mer open world, mer singleplay än multiplay. [...] Vi anställde nyligen Jade Raymond, som låg bakom Ubisofts Assassin's Creed-franchise, och hon kommer hjälpa oss att bygga upp en actiongenre via studion som vi just nu startar i Montreal."

Redan i juli 2013 skrev vi om rykten att EA ville göra open world-spel med Star Wars-tema. NU verkar det dock som om det är två olika ip som är på tapeten – Både ett nytt Star Wars-spel och ett open world-spel från EA och Raymond alltså.

Vad hoppas ni att vi får se?

Skicka en rättelse