Expansionen The Old Hunters kommer lastad, med en fet gatling gun!

Den officiella Playstaion-bloggen har i ett nytt inlägg avslöjat en hel del om innehållet i den efterlängtade Bloodborne-expansionen. The Old Hunters, som släpps imorgon, kommer om vi ska tro spelets producent Masaaki Yamagiwa att bli minst lika bloddrypande som originalet.

"Brador är en uråldrig hunter och lönnmördare som en gång i tiden var anställd av the Healing Chruch," säger Yamigawa. "Han sitter i en cell och väntar på någon, eller något, som håller en klocka i sin hand. Medan man utforskar den här nya mardrömmen måste man se upp med Bell Holder. Den här massiva fienden svingar en Bell Axe, och han är en av de mest formidabla motståndare du kommer att möta."

Yamigawa berättar även om ett "sjukt, stört" vapen som Brador kan använda – the Bloodletter, eller åderlåtaren på svenska, når bara sin maximala kraft om du först stöter in den i din egen bröstkorg. Ett annat tillägg är gatlingkanonen, ett i Yamigavas ord svårhanterligt vapen som äter ammunition i en faslig takt.

Läs mer om expansionen på PS-bloggen. The Old Hunters släpps 24 november. Kommer du att spela?

Ja precis, jag tror innehållet följde med den senaste patchen på runt 9gb så man köpte bara en nyckel (och ett tema ifall man förhandsbokade). Har bara testat lite och det känns som att det nya stället är utmanande. Ska bli kul att dra igenom. Någon som... 24/11 Är du säker på att det inte redsn är nerladdat? Jag hade typ samma problem inatt, köpte spelet men såg sldrig att de laddades ner så jag troddde de blivit nåt fel. Men så såg jag att jag hade sakerna i Hunters dream för att komma åt expansionen o provad... 24/11 blivit nåt fel för mig. köpet registrerades inte men pengar drogs, köpte igen och kan inte ladda ner. Har aldrig hänt nåt liknande för mig på psn. Givetvis händer det när det är nåt man verkligen ser fram emot. 24/11 Bild 2... oväntat med protagonisten från Prototype i spelet! 23/11 Jag har för mig att jag hade svårt att hitta det, så jag gick via datorn i stället. Där har det funnits i runt en månad, tror jag. Jag har dock ingen koll på när man kan spela. Jag kommer inte röra det innan i morgon bitti i alla fall. 23/11 Hittas enkelt under 'coming soon' 23/11 Vet. Det finns inte som related item till Bllodborne vilket är helt retarded. Jag fick söka på "old hunters" i PSN affären. Då kom det upp. 23/11 Har du redan bokat? Jag har inte hittat de på psn. Kommer vi kunna spela de efter 12 inatt? 23/11 Jag önskar verkligen att detta hade släppts till PC, mycket synd, då jag förmodligen aldrig kommer köpa mig en PS4'a. The Last Guardian och Bloodborne är dom två spel jag kommer på just nu som skulle få mig att köpa en PS4. 23/11 "Healing Chruch" Denna faction missade jag helt i Bloodborne, det är underbart hur många små detaljer man missar i detta spel! 23/11
Skicka en rättelse