I början av månaden hittades Battlefield 5: Armageddon på den populära filmportalen IMDB. Nu har det från officiellt håll tillkännagivits att #Dice just nu utvecklar en femte del i den populära spelserien.

Det är Dan Vaderlind, Development Director på #Dice, som bekräftar utvecklingen av ett nytt Battlefield via Twitter. Han berättar att nu när #Battlefront är ute i det vilda, ska han hoppa på det nya Battlefield-projektet istället.

Den femte delen ska, enligt tidigare uttalanden, gå tillbaka till de mer traditionella militära konflikterna. Frågan är vad Vaderlind med kamrater ska göra för att spelarna inte ska tröttna. Är det verkligen ännu ett traditionellt Battlefield vi vill ha?

Dumheter ska alltid bekämpas. Får dumheter hållas riskerar dumheter ses som sanning bara för att det hörts så många gånger. 21/12 Whatever dude, värst vilken stor grej du gör av detta. Jag nämnde inte ens känslor men det är du som verkar bli upprörd. 18/12 Personangrepp/stating the obvious, du får tolka det som du vill. Du är extremt naiv och har tydligen ingen aning om hur företagsvärlden fungerar. Säljer man sig har man sålt sig. Avtal skrivs och efterles i de flesta fall och hamnar i dispyt och rättstv... 17/12 Personangrepp? Underbart, det betyder nog att det är du som bor hos dina föräldrar. Är du helt 100% säker att Dice vill mjölka en spelserie eller ta beslut som går emot communityn bara för att sitta i skattkammaren och räkna pengar så är det nog mer du... 17/12 Lämna tillbaka tangentbordet till dina föräldrar grabben. Förlåt den dryga tonen men är du så naiv att du faktiskt tror att det är en sanning så vete tusan. Bara det faktum att jurister och EA's rykte sen tidigare är inblandat borde ringa nån klocka hos... 16/12 Kan ju också vara så att EA i början sa "Hej, välkomna in. Här får ni göra precis som ni vill, känn er som hemma." och sen blev det mer åt "Nu jävlar ska ni göra si och så annars blir det ingen efterrätt"? Även om vi har olika åsikter kan vi iaf enas... 16/12 MOBA i första person? 16/12 Skulle spela Battlefield 13 om det kommer ... mer spel åt folket! 16/12 Wait, what? Du menar det äckel EA som gick in med pengar som Dice gladeligen tog för att hamna under deras paraply? Det "koppel" du menar Dice har på sig har man själva valt och ansett att det är bättre än att vara utan. Vad är din invändning? Dice har... 15/12 Jag vill ha ett riktigt grymt WW2 med mycket förstörelse och stora banor som rymmer många olika vapengrenar, gärna med en militär hierarki och ett bra inbyggt VoIP(Nej inte ArmA, mer BF). Gärna en del av BF som är anpassad för tävling. Nutid är okej då... 15/12
Skicka en rättelse