I början av veckan rapporterade vi den mycket tråkiga nyheten att David Bowie gått ur tiden, och passade på att minnas honom via filmklipp från spelet #Omikron: The Nomad Soul. #Heavy Rain-skaparna Quantic Dreams står bakom titeln där Bowie spelar en betydande roll, och har du inte upplevt spelet tidigare kan du göra det nu.

Utgivarna #Square Enix bjuder nämligen på Omikron: The Nomad Soul i sin onlinebutik. Bege dit för att få en Steam-kod gratis fram till fredag den 22 januari klockan 10.00.

Testat i flera dagar, till slut fick jag för mig att damma av Internet Exploiter, det funkade tydligen. Suck... 20/01 Inget personligt, men jag måste ju få ha en åsikt om din åsikt? Du lever inte i ett vakuum. Andra påverkas av dina åsikter. Som tex fick mig att skriva ett svar. Fånigt och felplacerat. Bara min åsikt. *whale biologist* 18/01 Blir du verkligen så kränkt av att jag uttrycker en åsikt och poängterar att det är min åsikt och att jag inte för andras talan? Du försöker förödmjuka mig genom att framställa mig som ett egoistiskt barn men allt jag egentligen gjort är ifrågasatt hur... 16/01 "Jag tycker det är orättvist att folk inte gör som jag säger. Men ingen vill lyssna! Ingen vill väl läsa artiklar som JAG inte tycker om då det finns massa andra nyheter om personer JAG tycker är mer relevanta. Hoppas inte nån tar illa upp, men när Jag... 16/01 Lirade detta mycket när jag var liten,tyckte om att bara springa runt i staden.Kom ihåg att spelet hade en bra story också:) 16/01 Och de som är väldigt intresserad av David Bowie och hans död följer såklart det i andra kanaler också. När TotalBiscuit går ut officiellt och berättar att hans cancer inte längre är behandlingsbar så är väl det i allra högsta grad relevant för en spelr... 16/01 Hade helt missat att cancern hade kommit tillbaka. o.O :( Håller med, hade väldigt gärna sett lite mer nu när så många kända gått bort i diverse former av Cancer. Den där jävla draken cancer.. 16/01 Hade inga problem med att få det, skapade ett konto och fick sedan en mail med en länk för att SE skulle kunna vara säker på att kontot inte skapats av en "robot". Efter det var det bara att lägga spelet i korgen och checka ut, det resulterar i en kod... 16/01 Är det nån som lyckats få spelet? Submit order-knappen vid checkout funkar ju inte. Den gör ingenting! Som ni ser här är jag inte ensam om det heller: http://eu.square-enix.com/en/blog/play-omikron-nomad-soul-free 16/01 https://media.giphy.com/media/jIIrIm25pcYZW/giphy.gif 16/01
Skicka en rättelse