Annars vore det ju inte Assassin's Creed. Intresset av att förhandsboka biobiljetter är dessutom stort.

Assassin's Creed-spelen är hos många förknippade med otalet uppföljare och ett absurt fokus på förhandsbokningar och luxuösa utgåvor. Vi trodde kanske att vi skulle komma undan i år, då spelserien tar ett välbehövligt break – men icke. I december har ju som bekant filmen premiär och som bekant kan nordamerikaner förhandsboka biobiljetter i olika paket med hoodies, statyetter och annat lullull.

Vi tar det igen: Du kan alltså förhandsboka din biobiljett.

Ett av paketen har redan sålt slut, så visst intresse finns. Det återstår att se huruvida vi tvingas logga in på Uplay för att se filmen.

Klart är däremot att Michael Fassbender, som både gör huvudrollen och producerar, vill göra en uppföljare. Enligt IGN har arbetet redan påbörjats och Fassbender och hans team har idéer också inför en eventuell tredje del.

Emellertid lär det krävas att filmen gör bra ifrån sig på vita duken innan Fox ger klartecken. Första filmen, som går upp på biograferna i december, fokuserar på den spanska inkvisitionen. Det är en plats spelen aldrig tagit sig an och möjligen kommer eventuella uppföljare också ta sig an nya nejder.

Skicka en rättelse