Det omfattande strulet med #The Division fortsätter. Klockan 8 i morse skulle servrarna tas ner för fem timmars underhåll och uppdatering, men något gick fel och det blev inget av med patchningen. Servrarna är nu igång igen, i samma skick som innan.

Uppdateringen innehölll buggfixar och Challenge Mode till incursion-uppdraget Clear Sky som släpptes i en större uppdatering förra veckan. Men innan dagens patch gick ut upptäcktes ett problem, och den drogs tillbaka. Så här säger Ubisoft om problemen:

Prior to deployment, it has been found that the patch was unsuccessful and has been delayed. As such, today's maintenance will finish early (approximately 12pm CEST).
This also means that the deployment of the Clear Sky Challenge Mode has been delayed for the time being as well.

Det finns i nuläget inget besked om när patchen är redo att gå live.

The Division har haft stora problem med fusk och buggar, inte minst efter den stora 1.1-uppdateringen i april. En nätverksexpert gick så långt att han beskrev nätkoden som "bortom räddning", och att #Massive behöver skriva om den från grunden för att effektivt kunna stoppa fusk. FZ kontaktade då Ubisoft och Massive för en kommentar, men fick inget svar.

Hur är din upplevelse av The Division på sistone – är det okej, eller förstör fuskare upplevelsen?

Uppdatering (torsdag kväll): Ubisoft satsar på att släppa en patch i morgon, fredag den 3 juni, istället. Uppdateringen beräknas ta tre timmar och servrarna är nere mellan 9 och 12 svensk tid. Clear Skys Challenge Mode kommer dock inte finnas med i uppdateringen. Det här ingår:

Here is the list of changes to be implemented during the maintenance of June 03:

[ul]
[li]Fixed a bug where High Value Target daily missions would not reset properly[/li]

[li]Fixed a bug where the final cutscene would only trigger after completing an incursion[/li]

[li]Fixed instances where Mobile Cover could be used to glitch through walls[/li]

[li]Fixed a bug that allowed players to skip parts of the Clear Sky incursion[/li]

[li]Added more kill volumes around Columbus Circle in Clear Sky

[/li]
[/ul]