Stad och datum läckte i förtid, men nu har vi fått mer officiell information om #Watch Dogs 2. Tuffa hackers härjar runt i San Francisco och bråkar med lagens långa arm, samtidigt som kriminella fraktioner och olika företag slåss för att tjäna pengar i den solkyssta stadens undre värld.

I det livesända avslöjandet berättade #Ubisoft mer om staden, hur de designat protagonisten och hur hackertemat ska tas tillvara den här gången. De lovar fler tekniska prylar att leka med, samt möjligheten att hacka in i och ta över fordon. Det sömlösa multiplayer-läget återvänder och ska integreras i singleplayer-upplevelsen.

Mer information är att vänta på E3 – Ubisoft kör sin presentation den 13 juni klockan 22.00. Fram tills dess kan ni se Watch Dogs 2-trailern nedanför.

Och här är nån slags musikvideo som presenterar protagonisten Marcus:

Det brukar vara det ja :) 10/06 Herregud vad krystat, hur tufft får ett spel bli egentligen? 10/06 Trevlig trailer, så länge man inte vet om vad den kostade :P Utveckla över sommaledigheten, kan tänka mig chefen på ubi skriker 'NO TIME, NO MONEY, MAKE IT HAPPEN'. 09/06 http://www.gamespot.com/articles/new-watch-dogs-2-details-officially-revealed-relea/1100-6440557/ Gameplay 09/06 Ok, det där såg ju snäppet bättre ut en watchdogs 1 plus inte alls lika imponerande ut som revealen, så skulle de nergradera grafiken denna gången så skulle det se katastrofalt ut. Kan ju hoppas att Ubisoft lärt sig sin läxa och att Watchdogs 2 blir vet... 09/06 Klart man inte kan prata om annat än grafik på fz... Det första spelet var ett helt okej spel som gjorde några intressanta saker och uppföljaren ser ju nu redan mycket bättre ut. Sen skiter jag i om dom får dra ner på grafiken så länge gameplay är bra. 09/06 ("cinematic trailer" rubrik 2.53 slutdiskuterat.) .....men ( Ingame ) 4:43 m.m (nu sedvanligt kantigt osv). https://www.youtube.com/embed/m2qEYCuFxGs 09/06 Att en produkt ser bättre ut på reklam är väl inget nytt fenomen, varför skulle det vara annorlunda för spel? Watch Dogs var ett nytt fenomen när det kom och visst hade det grym potential och jag tyckte att Watch Dogs var rätt ok trots sina brister. Nu... 09/06 CGI trailer eller ingame bryr jag mig inte om, det var en skön feel de hade fått på videon iaf. Även om första spelet inte levde upp till hypen så underhöll det mig så jag ser fram emot detta rätt mycket. 09/06 En lördagkväll på en tysk gentleman's club alltså? :) 09/06
Skicka en rättelse