När streams och förhandstittar målade upp en ganska så negativ bild av de första timmarna i #Mass Effect: Andromeda hoppades ändå många på att spelat skulle lyfta senare. Och många verkar överrens, inledningen av Biowares resa till granngalaxen är riktigt svag men det finns också andra punkter som skaver. Samtidigt finns det gott om positiva aspekter också, något vår egen recension berör.

Om du vill ta del av fler recensioner inför lanseringen på torsdag (eller imorgon om du beginner dig i Nordamerika) listar vi nedan ett gäng länkar. Spelet har för närvarande en genomsnittspoäng på cirka 75 av 100 möjliga.

Tror de flesta klagat på annsiktsannimationer som är väldigt stela, För mig är det ingen dealbreaker men jag kan hålla med om att det första "sad moment" i spelet blev lite wtf när alla skulle försöka vara nedstämda och bara såg ut som ett gäng stirrand... 24/03 Jag håller med dig till fullo, att folk gick "apeshit" på bagateller är tydligt efter att jag spelat det själv nu. Dessutom var inte alla animationerna bra i föregångarna heller men det var knappast game breaking. Folk är så förbenat känsliga idag verka... 23/03 Så... klockan är 4 och har kört ME: Andromeda typ 4 timmar nu. Första reaktion? Ingen aning om vart den negativa kritiken kommer ifrån gällande första delen av spelet. Jag älskar de... Inlednings uppdraget va extremt bra även om det kändes som försmak... 22/03 Japp, det var också min poäng. 21/03 Kan du så lita inte på recensioner det är ju deras eget tycke och smak i grund och botten.. OM det finns möjlighet så testa demo el "betor" för att få en egen uppfattning.. Recensioner är ju bara till för att förmedla egna åsikter .. 21/03 Jag förstår mig inte på vissa, spelet snittar typ 4 av 5!!! Det är väl inte ett dåligt spel?! De jag känner som spelat det säger att det är ett bra spel trots "såsiga recensioner" :) 21/03 Förväntar mig ett kul spel men inte mer än så. Satte mina förväntningar ganska långt redan första gången jag hörde att det är ett annat team som göra Andromeda än de som gjorde de tidigare spelen. Ser ut som att jag lär bli nöjd med spelet iaf :) 21/03 De 10 timmar jag testa mass effect på han jag bli lite småkär i spelet. Det återstår att se om spelet kan hålla kvar den känslan. Storyn, olika val och hur det hela nu kommer sluta får avgöra det. 21/03 Nej, det är det inte. Det har ingenting med vad som skrevs att göra. Läs om, läs rätt. 21/03 Du vinner Digital Homocides hela back catalogue. Grattis. 21/03
Skicka en rättelse