#Mass Effect: Andromeda lanserades i torsdags, och mottagandet har varit något av en bergochdalbana. Mest uppmärksamhet har de stundtals rätt kackiga animationerna fått, medan positivt beröm getts till stridssystemet och multiplayer.

Nu undrar vi vad ni FZ-läsare som plockat upp spelet tycker! Vad tycker du är det bästa och det sämsta med spelet så här långt, och hur står det sig i förhållande till de tre tidigare delarna? Dela med dig av dina åsikter i kommentarerna.

Har nu spelat ut det, vilket tog lite över 100 timmar och då gjorde jag i princip samtliga questar och utforskade i princip allt. Bäst, rymden är oändligt vacker och planeterna likaså, ja egentligen är hela spelet snyggt faktiskt. Här har verkligen Biow... 04/04 Gillar verkligen det här spelet. Har nästan samma Mass Effect känsla som de andra spelen. Saknar det där lilla extra i filmsekvenserna och valen man gör. Men spelet är riktigt bra. Det här med animationerna är överdrivet, det har hänt nån gång att röste... 04/04 Jag har spelat ca 10% av spelet nu, köpte det igår. Vet i fan om det är min smak av spel, tycker allt verkar så krångligt :P 27/03 Haha, kul att se att smaken verkligen är olika. Vissa totalsågar spelet medans alla hyllar det. Som ett ME-fan så har jag följande att säga om ME:A: ---- Bäst: - Äventyret. Känns direkt som ett Mass Effect och man sugs in direkt i spelet. Och allt är... 27/03 Nästan lite sorgligt hur både media och privatpersoner kan ge sig fan på att dra ner spelet i smutsen p.g.a en så liten detalj som ansiktsanimationer. Utöver detta, de eventuella buggarna, och lite för långa färdsekvenser i rymden har jag haft riktigt... 27/03 Sämsta är att det känns som dragon age in space. 27/03 Sämst är att det inte finns på steam. 27/03 Det är ett förbannat bra spel. Har du spelat det mycket? 26/03 alltså bioware är inte bioware längre, allt som var bioware har ju flytt skutan succesivt efter de blev uppköpta av EA. Inte så konstigt att andromeda blev skit. högsta hönset i bioware är till råga på allt en äcklig sjw som hatar vita, kolla hans twitt... 26/03 lirade just igenom 1, 2 & 3 inför detta, och var helt inne på att köra Andromeda men day one patch säger mig att jag bör vänta några dagar bara för att få en mer slipad playthrough.. oavsett hur det är beskaffat lär jag älska det, är en total sucker for... 26/03
Skicka en rättelse