Allt pekar på att Switch kommer sälja betydligt bättre än försäljningsfiaskot Wii U. Och Nintendo själva verkar ha skruvat upp förväntningarna. Företaget räknar med att skicka 20 miljoner Switch till återförsäljare under konsolens första år på marknaden, det skriver sydkoreanska Digi Times och hänvisar till uppgifter från taiwanesiska företag i försäljningskedjan. Enligt de försiktigaste prognoserna räknar Nintendo med att skeppa 10 miljoner konsoler under perioden.

Som jämförelse sålde Wii U i drygt 13 miljoner exemplar under sina drygt fyra år på marknaden. Nintendo-chefen Tatsumi Kimishima sa innan Switch-premiären att han hoppas att den säljer lika bra som succékonsolen Wii, som gick åt i drygt 100 miljoner exemplar. Intressant nog såldes ungefär 20 miljoner Wii under konsolens första levnadsår.

Jo det såg jag men jag tänker inte köpa en konsol för att sen behöva skicka in skiten för att få ett fel fixat som de vet finns där från början. Då väntar jag att köpa tills jag får en konsol där det är fixat från fabrik 27/03 De har redan återgärdat problemet med vänster joycon. Sen de som upplever problem kan lämna in till nintendo för få det löst. Finns en artikel om det på fz och andra sidor med! Själv har jag inget problem och det är inte alla som har haft något problem.... 27/03 Overcooked! Visste inte att det skulle komma. Spelat på PS4 och det var rätt kul faktiskt, i alla fall på AW med kollegorna. Stardew Valley körde jag 50h på Steam, riktigt bra spel. Kanske plockar upp det också. The Escapist såg nice ut. Tack för inspir... 27/03 Har ingen Switch ännu, men kommer garanterat bli köp snart. Spel som jag är sjukt sugen på: Zelda, The binding of Isaac, Overcooked, The escapist 2, Snipperclipps. Sepl jag är intresserad av: Snake pass, Shovel Knight, Steamworld Dig 2, Stardew valley,... 27/03 Samma här, väntar på fler spel, ffa Mario, donkey kong, osv. Samt om de åtgärdar problemet vissa har med den ena joycon som tappar anslutningen ibland. 27/03 Om de fortsätter ge ut titlar med lika sköna lovord som Zelda blir det nog ett köp. Jag kan inte rättfärdiga priset av all hårdvara på ett enda spel. 27/03 ge mig min jävla 8-bit preorder istället!. Kunde inte bry mig mindre om switch. 27/03 Köp Zelda för bövelen! 27/03 Plockade hem en Switch från Tradera igår. Kunde inte hålla mig längre. Ju mer videos jag ser och ju mer jag läser om konsolen så blir jag mer och mer förälskad i dess portabla struktur. Har inte hittat några spel jag är supersugen på egentligen heller,... 27/03
Skicka en rättelse