Läxan lärd – inga uppkopplingskrav för singleplayer.

Efter ett års uppehåll tänker Need for Speed göra comeback innan 2017 övergår i 2018. Namn, releasedatum och annat är hemligt och lär så förbi till E3-mässan i juni, men svenska utvecklarna Ghost Games har läckt lite information som kan vara av intresse.

Först och främst: du kommer kunna köra singleplayer-delen av årets Need for Speed utat att vara uppkopplad, och därmed blir spelet också möjligt att pausa. Det gick inte i det senaste spelet från 2015, något det fick rejält med skäll för.

Vidare står det klart att polismakten kommer vara en del av spelet, vilket bäddar för en eller annan biljakt till ljudet av tjutande sirener. Det antyds att det kommer finnas storväxta hopp som hjälper dig att fly från ordningsmakten. Någon form av customization (gissningsvis av bilarna) blir det också, men exakt hur är ännu hemligt.

2017 års upplaga av Need for Speed släpps i slutet av året, och om EA håller traditionen vid liv kan du sikta in dig på november. Mer information ska komma under EA Play-eventet dagarna innan E3-mässan i juni. Men i rubrikbilden till denna nyhet står datumet "2 juni" – namn och första trailern då?

Skicka en rättelse