Tunga besked i kväll. Trösten: sex snorsnygga screenshots!

Red Dead Redemption 2 försenas, meddelade Rockstar för en knapp timme sedan via Twitter. Uppföljaren till det unisont hyllade Red Dead Redemption flyttas därmed fram, och Rockstar siktar på att släppa spelet våren 2018, skriver man på Rockstar Wire.

Förseningen beror på att det behövs mer tid för att göra spelet så bra som möjligt, säger man. Man ber om ursäkt till alla besvikna själar där ute, och tröstar med ett par skärmdumpar som inte gör det enklare att acceptera att spelet dröjer längre. Å andra sidan lovar man mer information om spelet i sommar. På E3-mässan i mitten av juni, månne? FZ finns på plats, så vi rapporterar direkt Rockstar säger något.

Pc då? Tyvärr, inget nytt där – Red Dead Redemption 2 är fortfarande ett spel för PS4 och Xbox One, och det beskrivs som "från grunden byggt för den senaste generationens konsolhårdvara".

Skicka en rättelse
@makedonii: japp, det var samma sak med Duke Nukem Forever! ;) 24/05 klart det svider o höra men Rockstar, ni är förlåtna! ta all tid ni behöver för att göra ett minnesvärd spel, som den säkerligen kommer o bli! det var samma sak med Uncharted 4, många förseningar men satan vilket spel vi fick! och det tackar vi Naughty... 24/05 Många undrar varför första Red Dead Redemption 1 inte släpptes till PC. Anledningen är Rockstar utvecklade i grunden bara den till PS3 & Xbox360 och de hade inte planerat en PC release. Ni kan läsa om det på VG247 "Rockstar never seriously considered a... 23/05 Eller som med Red Dead Redemption ;) 23/05 @DeFeCT: haha ja. "Från grunden byggt för den senaste generationens konsolhårdvara." är en färdig mening. Spelet är helt enkelt skapat från grunden till hårdvara som är ämnad för den senaste generationens konsoler. 23/05 Skulle säga att 100% av alla gaming datorer piskar skiten ur PS4 och Xbox One. Beror lite på vad varje person räknar som en speldator idag. I mitt fall räknar jag allt med ett GTX 1070 och uppåt som en gamingdator. Går man efter steam sitter en tydlig... 23/05 Fan nu känns det lika sälja bort ps4an den står bara och dammmar ju och nu får den syå än längre. 23/05 Vore intressant att veta hur många som faktiskt köper det flera gånger, det påstås ju ofta att det är så. Själv köpte jag GTA V till PS3 och efter jag spelat klart det kände jag inget behov av att spela det igen på varken PS4 eller PC när de versionerna... 23/05 Det är ju inte säkert att det kommer till PC, det första spelet gjorde ju inte det, och det fanns ingen anledning till att det inte skulle gjort det. Jag hoppas ju såklart att de släpper det till PCn också. 23/05 RDR är definitivt ett av de bästa spelminnen jag har, ser fram mot detta. Hellre förseningar än ett ofärdigt och oslipat spel, full tillit till Rockstar, de har inte gjort mig besviken än. 23/05