Fynda japanska spel som Resident Evil 7 och Final Fantasy 15.

Idag drar sommarrean på Steam sin sista suck. Börjar du redan nu bli orolig vart du ska vända dig med plånboken härnäst så har vi lösningen: Playstation Store! Förutsatt att du gillar japanska spel.

Big in Japan kallas rean som riktar sig helt mot utvecklare från spelnationen i öst. Du har fram till den 19 juli på dig att handla det du vill ha. Playstation-bloggen listar en hel drös med spel som ingår. Det finns äldre titlar som Dark Souls II, men också nymodigheter som Resident Evil 7 och Final Fantasy 15. Och många, många fler.

Till Playstation-bloggen!

Persona 5 är det bättre av dem tre om du frågar mig. Och Metacritic :P Förmodligen därför de första två spelen finns på rea men inte Persona 5 som är det som lyckats bäst av dem tre. 07/07 @tricky: skönt att höra. Då har jag något att se fram emot. Håller på tar mig igenom Tales of Zestiria 07/07 Senaste Bersaria är riktigt bra om du frågar mig :) 07/07 Re7, FF15 eller Persona 5? 06/07 Det är sant, väldigt sant. Kommer ihåg att jag satt och spelade Suikoden med några kompisar i högstadiet för allt för många år sedan . Det blev några lektioner som vi missade pågrund av brist av sömn, men jekla roliga spel. Tyckte om att försöka hitta... 06/07 Nu i detta fallet så är Suikoden ägt av Konami och de är inte värda att sponsra längre :P. Även om just den spelserien är bra. 06/07 Se det från den ljusa sidan. Du bidrar med pengar till spelutvecklare så att de kan producera fler spel som du köper och låter bli att spela. 06/07 Tänkte köpa Resident evil code veronica x till ps4 men kom på att jag har för mig det ska komma en bättre remaster än denna 720p dyngan som x står för? 06/07 På den här listan är det lätt att rekommendera Legend of heroes spelen (Trails of cold steel 1 och 2) ettan kommer på PC nu i juli, Tears to tiara 2 och Utarawaeumono: mask of deception (fortsättningen Mask of truth kommer i september). Om man gillar... 05/07 Hmm Suikoden spelen är intressanta, och lite Tales of serien... Dessa reor rensar kontot och sen får man ångest för man aldrig spelar dem. 05/07
Skicka en rättelse