I morgon lanseras Xbox One X, en betydligt kraftfullare version av Microsofts fyra år gamla Xbox One-konsol. Målet är att locka spelare som är beredda att betala lite mer för bättre grafik och prestanda, men fortfarande njuta av konsolspelandets enkelhet.

Vi testade Xbox One X förra veckan och fastslog den gör ett bra jobb: knäpptyst, kraftfull och med överkomlig prislapp. Samtidigt efterlyste vi fler spel som tydligt talar om varför man ska köpa en One X framför den billigare Xboxen, eller en PS4.

Men Microsoft har ett antal exklusiva spel på gång, bara det att man inte utannonserat dem än. Det säger Shannon Loftis, chef för just Xbox-spel, till Gamespot. Hon menar också att spelutbudet inför lanseringen är "bra och stabilt", även om hon inte skulle ha något emot fler storspel.

Jag tycker det vi erbjuder är bra och stabilt. Jag hör förstås att spelare vill ha mer. Om vi skulle älska att ha ytterligare två dussin superstarka exklusiviteter? Utan tvekan. Vi har mer på gång; fler som är under utveckling men som vi inte prtar om nu. Men jag känner mig nöjd med vad vi har inför lanseringen.

Loftis ser inte heller Xbox Play Anywhere-funktionen, som gör det möjligt att spela Xbox One-titlar köpta i Microsofts digitala butik på både Xbox One och Windows 10, som ett problem.

Jag kanske tänker annorlunda, men jag ser inte hur det kan vara dåligt att erbjuda spel på flera plattformar till fler gamers, särskilt inte i multiplayer-sammanhang.

Xbox One X lanseras i morgon och nya eller hyfsat nya spel som drar nytta av konsolens prestanda är Forza Motorsport 7 (som får grafikuppdateringar), Cuphead och Super Lucky´s Tale. Microsoft får ursäkta, men det stora namnet är Battlegrounds som får Xbox-premiär den 12 december. Och framöver väntar alltså fler exklusiviteter, om vi ska tro Shannon Loftis.