Innehåller drakar, mechs och obrydda armborstkillar.

Innan Bluehole kontrakterade Brendan "Playerunknown" Green för att utveckla Battlegrounds skapade de onlinerollspelet Tera som lanserades i Sydkorea redan 2011, med en internationell lansering ett år senare. Nu är de på gång med ett nytt spel, kallat Ascent: Infinite Realm, vilket de visar upp i en fem minuter lång trailer. Drakar, mechs, steampunk och djur med människokläder står på menyn. Samt en armborstkille som är tämligen obrydd av en stor strid.

Det är vågat att visa upp en ny titel innan Battlegrounds släppts ordentligt, något de lovat ska ske i december. Detta har dock säkerligen varit under utveckling en bra stund innan Battlegrounds.

..What Har inte spelat battlegrounds ännu. Men med denna trailer på deras nya så känns det som att jag börjar bli för gammal för spel med så mycket kaos. 09/11 Haha lol... Pu har väl definitivt inget att göra med detta...klickbait rubrik. Bara för att bluehole står som utgivare så har dem inte skrivit en rad kod i detta eller i battlegrounds. Det är PUBG Corp som gör battlegrounds och nåt random koreansk kakao... 09/11 Jag håller med Xmk här. Jag uppmanar alla som inte vet vilka Kakao Games är att kolla upp dem eller deras cash shop i Black Desert Online. Kan beskriva lite kortfattat varför man ska kanske hålla förhoppningarna nere angående detta för dem är med i bild... 09/11 Jag tycker det ser grymt intressant ut. Jag gillar konceptet, älskar miljöerna och den grafiska stilen. 09/11 Kakao games, rip om ni inte sett black desert online och deras cash-shop så kanske ni ska läsa lite närmare på det innan ni får förhoppningarna. 09/11 Inget för mig tror jag. Men jag älskade tera fram till dom förstörde det med massa fula skinns. Kändes fel att springa runt med en fet rustning och aen kom en annan i röda badbrallor. 09/11 Jag får lite ArcheAge-vibbar av detta. Såklart Tera-vibbar också. Jag minns att jag testade Tera på grund av att den drivs av U4-motorn. Och spelet var (är?) snyggt. Men sedan spelade jag inte alls mycket och kan egentligen inte uttala mig om det, men... 09/11 Såg ut som en hybrid mellan Archeage och Tera. Nej tack. 09/11 Nu var både titel och artikel lite missvisande kanske :) Nu är det ju inte samma team som jobbar på detta. Blev dock lite sugen på spelet. Helt klart värt att testa även om de flesta MMORPGs den senaste tiden har varit en stor besvikelse. EDIT: Jag hade... 09/11 Jag älskar aestiken på warframe(vilket i sig är lite asiatisk inspererat i stuken) Dock avskyr jag rakt av gulligull på asiatiska marknaden, inget allvar, och sen jösses detta spelet så mycket SFX effekter man får fan epilepsi anfall av skotten som flyg... 09/11
Skicka en rättelse