Det här kommer kanske som en total nyhet för dig, men det cirkulerar rykten om att Disney är missnöjda med hur EA hanterat Star Wars-licensen. Det ska visst ha något med lootlådor och Battlefront 2 att göra, och vissa menar att EA kan bli av med licensen.

Sant eller ej vet vi inte, men som de preppers vi är gjorde vi en genomgång av vad andra utvecklare skulle kunna tänkas hitta på om de fick göra Star Wars-spel. Och snart fylldes förslagslådan på med bidrag från er FZ-läsare (och några från våra skribenter). Här är de bästa:

Star Wars Horizon: Zero Dawn (Guerrilla Games)

"Det kompletta Star Wars spelet med spelmekanik som man känner igen från andra spel. Men tyvärr så är det endast på PS4."

Star Wars: Fall Of The Senate (Bethesda)

"Spelet blir en hit och visar sig bli en riktig kassako, Bethesda bestämmer sig för att stämma Disney för att Disney använder Star Wars varumärket."

Playerunknown’s Star Wars - PUSW (Bluehole)

"Ganska buggigt och early access i några år men säljer som smör ändå. Man släpps från ett rymdskäpp i endast kallingarna o får snabbt se till att loota fram ljussabel o laserpistol. Största nyheten är att det går att klättra över staket."

"Star Wars: Fallout 4" (Bethesda)

"Aaaa tänk er detta..... Fallout4 fast det är Star wars! Mumma för själen"

Total War: Star Wars (Creative Assembly)

"...som alla ändå kallar Total Star Wars. "Alla" tycker också att det är skandal att det senaste historiska Total War-spelet låter vänta på sig. Ingen kan dock missa hur episka slagen på Hoth och Endor känns eller hur fantastiskt det blir när Creative Assembly för första gången tar sig ut i yttre rymden. Strategimästarna har dock problem att balansera rebeller och imperiet mot ewoks på ett rimligt sätt och dlc:et Holiday Special blir ett stort (om än fröjdefullt) fiasko."

Star Wars: Isolation (Creative Assembly)

"Du spenderar 90 procent av speltiden i lufttrummor och krälandes under bord, konstant med den blodisande vetskapen om att Jar Jar kan dyka upp runt vilket hörn som helst."

Hotline Star Wars (Dennaton Games)

"Någon ringer dig och ber dig lösa ett problem. Du flyger dit med din X-Wing, lemlästar Stormtroopers med en ljussabel eller slår deras hjälmar mot en vägg. Med en technoremix av Imperial March som bakgrundsmusik."

World of Star Wars (Blizzard)

"Det ultimata MMORPG-Star Wars-spelet som alla vill spela, tills de inser att allt var bättre förr i Star Wars Galaxies. Men de flesta hänger ändå på till level 60 och skaffar sig en schysst mount (läs: Tauntain).

Sen släpps i runda slängar sju dyra expansioner under en tioårsperiod , som ingen har råd med trots avsaknad av Loot boxes, och till slut finns nästan inga spelare kvar längre som vill spela.

Och någon får en idé om att göra ännu ett Star Wars-MMORPG baserat på Knights of the Old Republic, tills någon inser att det redan finns...!"

Mortal Star Kombat Wars (Netherrealm)

"En riktig buttonmasher med unika kombos för varje skurk/hjälte med ett online läge där lootlådor är något man stoppar jar jar binks i."

Star Battlefield: Frontline Wars Assassins Rainbow Duty (Många)

"Har ju länge längtat efter ett"

Starwars Battlefront 3 (Valve)

"Hattar, skins och lotteri!
Hit med pengarna dit jävla svin!
Release: A long time agony in a promise far, far away."

God of Star Wars (Santa Monica Studio)

"Spelet hyllas för sitt tighta gameplay och ursnygga grafik men lite kontroversiellt för sitt inkluderande av force powers som force disembowelment och force decapitation samt sekvenser där man har trekant med twileks."

"Biowares Star Wars-triologi" (Bioware)

"Efter tre delar där man fattat svåra beslut som verkligen haft konsekvenser - så kulminerar allt i tre olika val/slut som skiljer sig främst genom att det blir olika färg på en ljussabel."

"Fet Star Wars-spelssvit" (Okänd utvecklare)

  • Star Wars Episode I: The Lootbox Menace

  • Star Wars Episode II: The Lootboxes Attack

  • Star Wars Episode III: The Revenge of EA

  • Star Wars IV: A New Business Model

  • Star Wars VI: The Microtransaction Strikes Back

  • Star Wars V: The Return Of The Paid-to-Win Lootboxes

  • Star Wars 7: The Paid-to-Win System Awakens

  • Star Wars 8: The Last Microtransaction

  • Star Wars 9: ??? (transactions, lootboxes, paid-to-win, pay to pay-to-win)