Ta med dig din dubbelpipiga avsågade hagelbrakare ut i sandvidderna.

Det står nu defintivt klart att du kommer får spela den nya ökenkartan till Battlegrounds när nästa testversion drar igång. Det bekräftade utvecklarna när förra testomgången stängde ner, och man passade samtidigt på att bekräfta spekulationer om att ett nytt vapen kommer ingå: en hagelbrakare med dubbla avsågade pipor. Torde kunna ge närgångna motståndare något att tänka på.

Ökenkartan har varit känd ungefär ett halvår, men förutom några skärmdumpar och översiktsbilder har det varit snålt med konkret info. Den kommer premiärvisas på spelmässan The Game Awards natten mellan torsdag och fredag. När nästa testomgång av Battelgrounds rullar igång vet vi inte i nuläget - tipsa gärna kommentarerna om du vet.

Wow, ännu en hagelbrakare.. räcker inte med de tre st som redan finns. Kan vi inte få en pistol till också :P 05/12 Och jag som älskar PUBG blir även ledsen att FZ inte skriver något om kommande Mount&Blade2 Bannerlord som för övrigt släppt en del nyheter i sin blogg om spelet. 04/12 And thus god invented the scroll wheel. 04/12 Jag läste inte nyheten, jag såg den och gick in rakt ned hit och tänkte skoja lite... självklart ska FZ skriva om det, jag har bara lust att slippa se det bland allt annat som faktiskt är intressant för mig själv. Tomten finns inte, så jag inser att jag... 04/12 Ja ingen tvingar dig till att öppna och läsa :) Jag som spelar pubg uppskattar alla nyheter! 04/12 Det är en av världens största spel för närvarande, varför i hela friden skulle FZ välja att inte publicera information om det? 04/12 @farbrorwiwi: Du väljer själv om du går inte och läser. Det vet du va? 04/12 Kära Tomten, Jag önskar mig ett filter till min favoritspelsite, FZ, så jag inte behöver läsa om Battlegrounds något mer... även om det betyder att jag missar en tredjedel av sidan ibland. /FarbrorWiwi 04/12 @Cowmine: ja, det där gäller en uppdatering av nuvarande testversion, inte den nya testverren. Tack ändå! 04/12 De kommer att öppna testservrarna nu: - PST: Dec 3, 7:30PM - Dec 7, 2:00AM - CET: Dec 4, 4:30AM - Dec 7, 11:00AM Men det har nog snarare att göra med att lösa ett problem med serverstabilitet än att det är den nya versionen med kartan. https://twitter.c... 04/12
Skicka en rättelse