Det verkar så.

Amazon i Kanada råkade under dagen slänga upp en produktsida för ett Splinter Cell-spel som endast gick under namnet Tom Clancy's Splinter Cell 2018. Sidan plockades snabbt ner igen men inte förrän folk hade tagit skärmdumpar på sidan.

Nu kan det ju såklart handla om någon form av HD-samling av de äldre spelen vilket kanske inte är allt för spännande. Men det kan också handla om ett helt nytt spel. Under E3 förra året så nämnde nämligen Ubisoft-chefen Yves Guillemot att utvecklingen av Ubisofts samtliga Tom Clancy-spel gick framåt och att de inte har glömt bort Splinter Cell.

Ubisoft brukar vara bra på att avsluta sina presskonferenser med något storartat och ett nytt Splinter Cell hade ju definitivt passat som presskonferensavslutare. Med lite tur så drar de även upp Michael Ironside på scenen för lite extra fanservice.

Senast vi såg ett Sam Fischer härja runt var i Splinter Cell: Blacklist som släpptes 2013. Nu när vi ändå pratar om Splinter Cell så är det väl lika bra att passa på att påminna alla om Amon Tobins fantastiska soundtrack för Splinter Cell: Chaos Theory.

Tack till DitroX för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse