Plata o plomo?

Den populära Netflix-serien Narcos ska bli spel. Det är spelutvecklarna Kuju som ska utveckla spelet och det ska ges ut av Curve Digital. Kuju har tidigare utvecklat spel som Art Academy och Marvel: Ultimate Alliance. Men exakt vad det blir för spel är oklart.

Det finns redan ett Narcos-spel på mobilen men detta ska alltså bli något helt annat. Narcos-spelet ska släppas under 2019 till PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One och Windows.

Den fjärde säsongen av Narcos kommer sannolikt dyka upp på Netflix senare i år.

Tack till Davwve för detta #nyhetstips!
Ja, eller typ alla spel någonsin som baserats på tvserier/filmer. 18/03 @Fargo:Jag gissar på att du har scarface:the world is yours i åtanke? 18/03 Kände inte till det faktiskt. Vad gräsligt med han i inspelningsteamet. Läste det från Nemo. 18/03 Det vet vi ju. Mexiko. Ena location scouten blev knäppt av kartellen 18/03 Om jag har lärt mig något genom alla år som gamer är det att sådana här projekt alltid blir extremt undermåliga. Så lär det även bli denna gång. Mina pengar sätter jag på flopp. 17/03 Ja, undrar hur spelet blir. FPS? Third-person? Eller kanske isometrisk action, typ som det där mobilspelet Narcos: Cartel Wars? (som jag aldrig provat) Hursomhelst, ska bli intressant att se. 17/03 Aha, tack för tipset. Kände inte alls till detta. Nice. Då var jag ganska nära. Sinaloa kom ju till på slutet av 80 talet så de borde komma med senare. Älskar crime filmer och serier. Tyckte de 2 första säsongerna var mycket bättre tyvärr. Iaf den först... 17/03 Jag var förvånad över att säsong tre höll så bra kvalitet. Saknade egentligen bara det fantastiska jobbet av Escobar-skådisen. Spelet? Det har mycket att leva upp till. 16/03 Ja, det blir Mexiko och Guadalajara-kartellen på 80-talet, vilket Narcos-producenten Eric Newman bekräftade i en intervju för några månader sedan (källa (https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/narcos-season-4-boss-pedro-pascal-new-cast-mexico-10689... 16/03 Älskar serien Narcos. Första säsongen var dock bäst under P.Escobars storhetstid. Undra vad 4e säsongen kommer handla om? Kanske om de Mexikanska drog kartellerna nu? Sinaloa kartellen möjligen? 16/03
Skicka en rättelse