Luftburet tema, veckan till ära.

Fredag, fräcka fredag! Och quiz såklart!

I veckan lättar vi från marken och kör tio frågor (inte en endaste en om World of Warcraft @Grukk) om flygare i spel, med inspiration tagen från gårdagens röda dag.

innan vi önskar trevlig spelhelg ska vi fortsätta en sekund på traditionstemat! På samma sätt som skärtorsdag följs av långfredag kommer våra quiz framöver att läggas upp en dag tidigare än förut, alltså 15:00 på torsdagar. Innan den fräcka fredagen kommer triviatorsdag, helt enkelt.

Bli med andra ord inte förskräckta nästa vecka, om quizzet dyker dyker upp tidigare än väntat.

Nu, så: Trevlig spelhelg!

Brukar göra de flesta quizen här men detta var nog ett av dom roligare. Kul twist och bra variation på spel och syn på "flyga". Underhållande! 15/05 Grymt stolt över mina 7/10! Alltid skönt när det finns tillfälle för en kort paus på jobbet med era quiz! :) 15/05 6/10 Korrekta svar! Lite luft under vingarna ändå! Du är ingen röd baron, men nog kan du lite om flygarlivet. Som vanligt :) 15/05 @gh0glund: Uppskattade avsaknaden av WoW-frågor, men detta var det quiz det gått sämst på... 4/10... Så åter med WoW-frågorna kanske? ;) Som spelare bör jag alltså hålla mig på marken :) 15/05 @tricky: det jag menade med fps är att om du idag kör ett quake spel och får flera 100fps så "buggar" motorn ur och ditt hoppande kommer ta dig till ställen på kartorna som inte var möjligt då hårdvaran inte levererade lika hög fps. Men det gick fortfar... 12/05 @Molotov: Samma här, men det var med mutiplayer-modden quake world (qw) som strafejump/bunnyjump introducerades. Samma teknik, hade dock inget med din fps att göra i qw. 12/05 @tricky: ok. Jag började med quake 96 har inget minne att man hoppade upp farten. Inte på samma sättt man gjorde i Q2. Då kallades det för atrafejump.just för att man strafe ich hoppknapp samtisigt.gjorde att man fick en jävla fart ich ju mer.fps man... 12/05 5/10 Korrekta svar! Lite luft under vingarna ändå! Du är ingen röd baron, men nog kan du lite om flygarlivet. Näe, att flyga i spel är nästan lika trist som det är irl. Inte blir det bättre att kontrollerna att styra flygmackapärer i moderna sandlådespe... 12/05 @Molotov: under den tiden jag var aktiv så gjordes det hela tiden åtminstone. Q2 spelade jag aldrig så kan inte svara för det 12/05 Trodde det här var mitt ämne men det stannade vid 7/10. Mycket besviken på mig själv. 12/05
Skicka en rättelse