Precis som utlovat så avslöjade Bungie i går sina planer för år två av Destiny. Spelets andra år med innehåll drar igång den 4 september med en stor expansion som heter Forsaken.

Forsaken innehåller ett nytt kapitel för spelets kampanj och tar tillbaka spelarna till The Reef. Där håller nämligen alla skurkar som var inlåsta i Prison of Elders på att bryta sig ut och alla Guardians måste nu hjälpa till att sätta stopp för detta.

Expansionens nya stora område heter Tangled Shore. Detta är område som består av ett gäng asteroider som ihopkedjade och där Scorne-fienderna nu härjar fritt. Bungie kommer även förändra vapensystemet så spelare har möjligheten att ha hagelbössor i Energy- eller Kinetic-facket. Expansionen kommer även bjuda på en ny vapentyp, nämligen pilbåge. Varje klass kommer också få nya specialattacker.

Det följer också med en ny raid i Forsaken och den tar spelare till en plats som heter Dreaming City. Bungie lovar att denna raid ska ha fler bossar än deras raids tidigare haft.

Gambit heter ett nytt spelläge som är en blandning mellan PvE och PvP. Här tävlar lag i separata arenor för att skjuta ner fiender. Genom att skjuta ner fienderna så släpps till slut arenans boss lös så den kan besegras. Men när som helst kan laget invadera motståndarlaget och förstöra deras planer.

E3 är bara någon vecka bort så antagligen får vi se lite mer från Forsaken till Destiny 2 då.

Bungie avslöjade även sin roadmap fram till Forsaken och den kan du kolla in nedan.