Jo, zombier vill fortfarande bita din hals i Racoon City.

Vi visste sedan tidigare att Capcom ämnar ge klassiska Resident Evil 2 ny skrud, men det var först igår som vi fick ett ordentligt levnadstecken i form av en trailer under Sonys E3-presentation. Nu tar vi nästan logiska steg i PR-kedjan: gameplay!

Lite drygt tio minuter sådan bjuds det på i klippet ovanför. Nyversionen använder samma motor som Resident Evil 7 men har större gameplay-mässiga likheter med Resident Evil 4.

Skicka en rättelse
@wallde: Håller helt med dig! :O Lär bli som att (även om spelet är helt magiskt bra) plåga sig igenom Dead Space igen. Precis som många andra hoppades jag på ett nytt RE1 remake men detta blir nog bra även om 4an förstörde serien med all **** action 19/06 Ska definitivt bli kul att spela igenom detta grymma spel återigen. Måste dock erkänna att jag blev besviken på kameravinkeln. Hade i min naivtet hoppats på en klassisk remake a´la Gamecube RE1 med de klassiska kameravinklarna, inte ett nytt RE4. Spänna... 14/06 Äntligen! Har längtat varenda dag sedan dom annonserade det här :D Resident Evil 2 är utan tvekan den bästa delen i serien enligt mig, sooo Im happy :D 14/06 Game of the show utan tvekan 13/06 @duchovny: Yeah, det var inte lika höga krav back then heller. Det räckte med inspelade röster för att folk skulle bli impade. Sen kom Metal Gear Solid och höjde ribban för hur voice acting i spel skulle låta. 13/06 Satan vad jag ser fram emot denna titel. Och jag är så glad att de inte använder den fasta kameravinkeln. Lirade aldrig RE2 till PSOne när det begav sig. Det blir absolut ett köp till Steam till premiären. 13/06 men shit vad jobbig kameravinkel... kändes som var alldeles för nära karaktären eller nått.. 13/06 @androsynth: Japp, jag håller med! Därför tror jag det tyvärr är svårt att få till den känslan i spel nuförtiden när produktionsnivåerna är så extremt mycket högre än på 90-talet. Det blir inte många "Jill Sandwich"-lines i VO nuförtiden :) 13/06 Japp. Xbox och PC. 13/06 Någon som har koll på om det bara är till Playstation eller även låt säga Steam? 13/06