Hardcore-rallyt får premiär nästa är, se debuttrailern nu.

Från Codemasters kommer glada besked – Dirt Rally 2.0 är på gång!

Med uppföljaren lovar man att fortsätta på samma kompromisslösa spår som i det unisont hyllade Dirt Rally från 2015, det vill säga svinsvårt rally och rallycross. Det vankas rally med både nutida och äldre bilar, och rallycrossen körs på sex banor spridda över världen.

Dirt Rally 2.0 släpps till pc, PS4 och Xbox One den 26 februari. Förbokar man deluxe-versionen får man, förutom att betala mer för spelet, tillgång till det fyra dagar tidigare och lite extrabilar och annat. Och slutligen är "2.0" en snygg passning till gamla hederliga Colin McRae Rally 2.0.

Tack till Gregerory för detta #nyhetstips!
Kommer aldrig köpa ett racinglir från Codemasters igen förrän de lovar att de släpper VR-versioner. Köpte DiRT 4 efter DiRT Rally som hade VR.... Inget VR-stöd -> NEJ! VR är framtiden inom racingsimulatorer (även om detta är SimCade) 27/09 Ah ok, jag vet inte vad du pratar om man förstår det handlar om nån tidigare recension. edit: Verkar som DR2.0 inte planeras för VR... https://www.usgamer.net/articles/dirt-rally-20-has-no-vr-support-planned Så där åker det köpet ner i sopkorgen för mig... 27/09 Jag vet. Jag hoppas ju på det! Men ändå... Same=Same "Dirt Rally". Då blir det ju "automatiskt" sänkt betyg på FZ, you know? :P ("Forza Horizon 4", wink, wink, nudge, nudge.) ;) 27/09 Jag har bara lirat med OR men är mycket nöjd med den och dess prestanda. Tycker speciellt Dirt Rally ger en oerhörd inlevelse, det faktum att OR lider av dålig och kornig upplösning (vilket jag antar VIVE också gör) är inget som riktigt stör i Dirt Rall... 26/09 Å, nej. Inte ett till, nu igen. :O Har alla andra, som jag inte spelat klart. Hmm, vad kan det här få för recension på FZ? ;) Det kommer att bli intressant... 26/09 Finns egentligen bara två val. Oculus Rift och HTC Vive. Båda är likvärdiga med sina för och nackdelar, men min personliga favorit är Oculus Rift. Lättare, billigare och bättre handkontroller. Omständigare att sätta upp sensorerna bara då de måste koppl... 26/09 Ni som kör med VR, vilken är det? Var länge sen jag hörde något nytt om VR-hårdvara. 26/09 Jag säger desamma, efter att ha spelat DirtRally 1 i VR kan jag inte spela bilspel utan VR längre. Köper detta dag 1 om d har vr, annars blire inget alls :/ 26/09 VR-stöd = instabuy 26/09 Snygg avslutande scen i trailern. =) Inte spelat Dirt Rally, men blev ganska sugen, kommer ihåg dom gamla Colin Mcrae-spelen som väldigt roliga. 26/09
Skicka en rättelse