Vi har saknat dig Dante.

Vi har redan fått se en en hel del gameplay från den högoktaniga actionspelet Devil May Cry 5, men fokus har alltjämt varit riktat mot karaktären Nero. Nu är det dags för den gråhåriga veteranen Dante att stjäla showen och du kan kolla in hela 20 minuter gameplay med gamlingen i klippet ovan.

I videon får vi bland annat se lite utforskande och pussellösande, men framför allt hur Dante använder sina nya motorcykelsvärd(!) för att strimla motståndet. Håll ut till slutet för en bossfight mot en stor riddare och fler partikeleffekter än vad som borde vara brukligt i ett spel.

Devil May Cry 5 var spelbart under Tokyo Game Show och vår egen Andreas Eklöv var på plats i Tokyo för att testspela. Så här sammanfattande han sin korta, men intensiva tid med spelet:

Det är helt enkelt väldigt underhållande att dra loss en serie kombinationer som skapar kaos på liten yta. Karaktärernas attityd, metal-musiken och den visuella överdådigheten känns som den där moderna Devil May Cry-upplevelsen vi väntat på sedan seriens tredje del. Förhoppningsvis håller hela spelet lika bra.

Skicka en rättelse