Om en vecka smäller det - there will be blood. (Plus: nu kan man förladda spelet.)

Fredagen 26 oktober. Starten på lönehelg för de flesta, men också en av 2018:s allra största begivelser för oss spelare. Vi har längtat, saliverat, slitit vårt hår och förundrats över smakbitarna som Rockstar kastat åt oss. Hypen är verklig, men snart är det upp till bevis då miljontals ögon kommer att syna Red Dead Redemption 2 i sömmarna.

Det står klart att spelet kommer bli en stor sak, som väger in på två blu ray-skivor eller nästan runt 90 Gb. Därför kan det vara bra för den som har förhandsbokat spelet digitalt att börja förladda det redan imorgon fredag, när de fördämningarna brister. Annars blir det ytterligare en tung väntan när spelet väl släpps.

Men det är om en vecka.

Nu lever vi fortfarande på hoppet, och här är lanseringstrailern. Vad tycker ni?

Red Dead Redemption 2 tar runt 65 timmar att spela igenom
Red Dead 2 får eget utforskarläge
FZ-oraklet: Ja, Red Dead Redemption 2 kommer till pc
Allt vi vet om Red Dead Redemption 2!

Låter som en väldigt klok prioritering! Grattis till ett schysst kneg! 22/10 Det är en bättre position, på ett större företag, med mycket bättre befordrans-möjligheter och förmåner. I en mycket större stad. Jag tror jag kan leva med att inte få spela RDR2 hela fredagen, hehe. 21/10 Gött att ha någonting att se fram emot så. Dom här gaming-högtiderna känns mer och mer sällsynta ju äldre man blir. Blir fint. Är du förhandsbokad och laddad för Fre-sön gaming då? 19/10 Ah.. Helt rätt! Det är extra ambitiöst att laga egen kost. Jag litar inte alls tillräckligt på min egen kokekonst för att avvara dyrbara speltimmar på gastronomiska äventyr! Hade gärna haft en 4-k skärm med:) 19/10 @Dreijer: Ah.. men ett nytt arbete kan ju vara fantastiskt! Ser du fram emot nya kneget eller är det en dubbel-down minusaffär? 19/10 Lyckans ost. Jag börjar en ny tjänst på måndag, så den förmånen har jag inte. :-( 19/10 Det är väl en smaksak antar jag, har samma setup ungefär på datorn som dig med ett lite vassare grafikkort. Fantastiskt på datorn, men 30fps och konsol fungerar helt enkelt inte för mig längre. Spelade en hel del på PS4an i början men gav sedan upp när... 19/10 Man behöver inte spela 1an före detta. Det enda man har från första redemption är möjligtvis att man känner igen karaktärerna :: 19/10 Näe. Vi vet ju dock inte vad för easter eggs som finns med men tanken är nog att vem som helst ska kunna hoppa in i spelet. 19/10 Är faktiskt riktigt sugen. Skulle ni säga att man behöver spela första spelet för att fatta något i denna? Vad jag förstått utspelar sig 2an före 1an (varför försöka vara logisk och följa en rak linje?) så då bör det ju inte vara någon större fara. 19/10
Skicka en rättelse