Sex år in i utvecklingen avslutar han sin tjänst hos CD Projekt för att istället ta anställning hos Blizzard.

Okej, sitt ner i bussen nu. Sebastian Stepien, creative och narrative director på Cyberpunk 2077 har slutat på CD Projekt Red. Hans nästa arbetsplats är Blizzards kontor i Kalifornien, enligt hans LinkedIn-profil. Vad detta innebär kan vi såklart bara spekulera om.

Antingen är spelet så pass klart att endast finputsning återstår, vilket inte låter särskilt utmanande för en sådan position i näringskedjan. Eller så har arbetsbelastningen tärt på honom då han har haft dubbla roller sedan 2,5 år tillbaka då även ansvaret för det narrativa föll på honom. Det verkar dock vara just hans specialitet då han startade som dialogskrivare, för att sedan ha titel lead story designer under åren 2010-2013 och ni vet ju vilket spel som utvecklades då.

Oavsett orsakerna till hans karriärväxling kan vi nog konstatera att det ska bli intressant vad Stepien ska arbeta med för varumärke hos Blizzard.

Diablo 4 enligt Jason Schrier, han brukar inte ha fel speciellt ofta. Något ojämn snubbe som enbart lever på att ta upp kontroversiella saker och gnälla, ibland har han en bra poäng men ibland är han bara för mycket utan någon rimlig substans. Pengar... 28/01 Tvivlar jag inte en sekund på 😊 Lyssnar på ölpodden och blir mer sugen på en ölresa till staterna för varje resa han gör CC! 28/01 Smaken är som baken. 26/01 Jag med. Polen är en toalett. 25/01 Har varit på båda ställena, tar Krakow varje dag i veckan. 25/01 @Fletchett: För att inte tala om det härliga Error 37 - det hade inte bara en tveksam affärsmodell (åtminstone för ett pay-2-play-spel), det var tekniskt sett ganska trasigt också. 25/01 @Evilof: Diablo 3 vid lansering var inte ens "bra", det var horribelt. Spelet var designat från grunden upp att tvinga spelarna att använda auction house functionen, i ett cyniskt försök att pumpa oss på pengar. 25/01 Folk gnäller, man jag tycker ändå Blizzard puttrar på rätt fint. Visst, världens sämsta annonsering av mobildiablo, men annars är det mest den långsamma takten som är det enda jag ogillar. Har,undantaget WoW, spelat allt de gjort sen typ Rock n Roll rac... 24/01 Helt sant, ölen är dock absolut världsklass i USA för tillfället IMO, inte minst på västkusten och i synnerhet södra Kalifornien. Helt sanslöst många bra bryggerier från San Diego och norrut! :) 24/01 Ja gillar man kulturell historia, fin natur, köttiga grytor och god öl så är inte Polen fy skam. 24/01
Skicka en rättelse