Mata inte bamseponnyn.

Frontier har under de senaste åren låtit oss bygga mer eller mindre realistiska turistfällor, från Planet Coaster till Jurassic Park Evolution. Nu blir det en djurpark med annat än skräcködlor.

Planet Zoo släpps i höst till en pc nära dig och ska bli den "ultimata djurparksupplevelsen". (Vad nu det innebär? Troligtvis bättre än mina regniga erfarenheter av Borås djurpark.) Det gäller att hålla humöret uppe för både människor och djur, och i trailern syns allt från elefanter och lejon till björnar och giraffer. Jag håller tummarna för att djuren också kan skapa kaos i djurparken.

Trailern är visserligen av den förrenderade sorten men jag får tydliga Planet Coaster-vibbar – om än med extra klös. Du ska både kunna tackla en kampanj och bygga fritt i sandbox-läget.

Skicka en rättelse
De senaste åren har varit fantastiska för oss som tycker om byggsims. 25/04 Går alltid att ringa till deras mäklare och handla via telefon. Tänkte göra det när jag skulle köpa aktier på cd projekt red men courtage är ganska hög så hade inte råd att köpa en större mängd för att det skulle vara värt det. 25/04 @totte1015: Det är bara att handla på. Du köper UK-fonder via mäkleriet (https://www.avanza.se/aktier/handla-aktier/aktiehandel-ovriga-varlden.html) (ej i appen). Frontier (FDEV) ligger undder AIM på London Stock Exchange. Tänk på att courtage skiljer... 25/04 https://store.steampowered.com/app/423580/Project_Highrise/ 24/04 Ser ut att bli mycket mindre täthet än Planet Coaster, vilket är naturligt då många djur kräver större områden. Det hjälper nog till för att få bättre prestanda med stora parker. 24/04 Tioåriga mig som lirade Zoo tycoon 2 hoppade fram med glädje. Nostalgi! Hoppas de levererar också! 24/04 Gött! Hoppas det är lika customizable som Planet Coaster fast flyter bättre, kunde bara bygga 25% av kartan sen fick man köra i 10fps oavsett dator. Det måste ju va mycket djupare än deras park-manager fiasko Jurassic World Evolution i alla fall. 24/04 Direkt när jag såg detta ville jag handla aktier från frontier, men avanza har dom inte :( 24/04 Så när kommer nyversion på klassikern 'Sim Tower' ? :D https://www.youtube.com/watch?v=vcKppoksGtk 24/04 Äntligen! Nu börjar den heliga graalen av management-spel vara fylld för min del, med Planet Coaster, Cities: Skylines, Two Point Hospital och så det här. Givet köp för mig så länge det släpps på Steam. :) 24/04