Prova på seriens början innan Borderlands 3 släpps.

Har du aldrig kommit igång med Borderlands-serien? Då har du ett ypperligt tillfälle nu, eftersom spelet går att prova på gratis hela helgen på Steam och Xbox One. Vill du sedan behålla spelet så får du 50% respektive 40% rabatt på det i några dagar framöver.

Spelet släpptes för så länge sedan som 2009, vilket innebär att det har tio år på nacken. Tack vare sin grafiska stil håller det dock ganska bra rent grafiskt, och gillar man loot-shooters lär dess i princip oändliga antal vapenvariationer tillfredsställa.

Borderlands 3 släpps 13 september i år, så varför inte ta en titt på var serien tog sin början innan det återigen är dags att jaga vaults, loot och skags?

Skicka en rättelse
Man kan göra det med vissa titlar, så som jag förstår. Jag ser inte detta som utmaningen med Epic. När "affärer" betalar för att få efterlänktade titlar till sin butik så får dessa "devs" betalt för sin titel långt innan det är klart. Blir lätt som Earl... 27/07 Du skrev ju själv ord för ord "Skilland på att de bara finns på ett ställe och att de endast går att köpa på ett ställe. Du kan ju köpa steamspel i stort sett i vilken fysisk och/eller digital spelbutik som du själv väljer." Och eftersom det är ett exem... 21/07 Nu läser du in lite väl mycket i det jag skrev. Läs om läs rätt. 21/07 Så det skulle vara ok om man skulle kunna köpa koder från fler ställen men tvingas redeema dom på Epic? 21/07 Jag förstår inte riktigt hatet för alla spelklienter men jag tycker att alla företag som har spelklienter borde slå sig samman och ha allt i samma klient. Du kan ha en inloggning per företag för att få tillgång till dina spel och varje företag kan ha... 21/07 Jo det stämmer faktiskt. Jag handlar via Kinguin och där finns även EPiC spel. Har dock inte handlat något sådant spel. Har bara köpt till Steam (massor) och några till EA Origin. 21/07 Tror dock att titlarna finns att köpa på andra ställen och kan sedan reggas på Epic, precis som på Steam. Är dock inte säker, då jag inte har ett Epic konto. Men tycker mig sett spel på humblestore etc som är Epic bundet. 21/07 Tar man upp spel som är exklusiva till saker och ting så kommer folk skriva och kommentera på detta. Exklusivitet gynnar inte mig eller andra konsumenter, då valmöjlighet tas bort. Den som har "whinat" med många utropstecken är främst du. Att någon som... 21/07 Likt alla andra f2p-spel på Xbox så krävs även xbox live gold medlemskap om man vill spela detta "gratis" i helgen 21/07 200* 21/07